Slevin Kelevra
80+

- Reaksiyon skoru
 - 17

Son düzenleme: 

ANC iyi. Ses kalitesini yazmamın sebebi 3000-4000 tl'lik kulaklıklarla kıyaslamış buraya yazanlar. bu durum bende yüksek beklenti oluşturmuştu o yüzden bu karşılaştırmayı yazdım.@alinmiyoabi Mikrofonu nasıl?
Ufak bi düzeltme yapayım hocam. Ucu plastik değil silikon. Silikon ve cam aynı hammaddeden üretilir. Hem doğal hem kimyasal hammaddeler içerir. Plastik ise tamamen kimyasaldır.
Kulaklık çok basit bir teknoloji. Ses kalitesi farkı olması için dağlar kadar fiyat farkı olması lazım. ANC'si nasıl?
BT varmı anakartinda yok dongle alman lazım BT dongle
Anakartta Bluetooth bulunmuyor bu ürünü alsam kullanabilir miyim? TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, SiyahBT varmı anakartinda yok dongle alman lazım BT dongle
Bendede aynı model var kullanabilirsinizV
Anakartta Bluetooth bulunmuyor bu ürünü alsam kullanabilir miyim? TP-Link UB500, Bluetooth 5.0 Mini USB Adaptör, Siyah
Fakirlikten moruk yapacak bişey yok, sen daha çok çalış daha iyisini al tamam mı.Baseus markasını bose mu sandınız naptınız 
Normal kullanıcı baseous ile bose arasında ki ses farkını ayırt edeceğini pek sanmıyorum.Baseus markasını bose mu sandınız naptınız 
moruk yapacam ya çinden ürün getirip burda övecem millet atlıyor zaten mouse kulaklık klavyeye havada gidiyor moruq anlatabildim mi moruqFakirlikten moruk yapacak bişey yok, sen daha çok çalış daha iyisini al tamam mı.