Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Baseus bowie MA10 TWS🔥🔥🔥 716 TL(amazonda yeni hesap Açarak)

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Kara Kartal
Kulaklık konusunda Türkçe kanalları önermem ses kalitesine detaylı bakmıyorlar yabancı kanallara bakın kulaklık alırken.

Kesinlikle buradaki incelemelere bakın
enes özen türkiyede milleti yanlış yönlendiriyor sağır duymaz uydurur

AAC ve SBC kulaklıkların ses kalitesine 8-9,5 puan veren bir kişi insanları kandırır

Son düzenleme:

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa Yavuz

Kesinlikle buradaki incelemelere bakın
enes özen türkiyede milleti yanlış yönlendiriyor sağır duymaz uydurur

AAC ve SBC kulaklıkların ses kalitesine 8-9,5 puan veren bir kişi insanları kandırır
Hocam peki 800 e öneriniz var mı ses kalitesi çok ahım şahım bişi olmasın sorunsuz olsun gecikmesi olmasın yeter

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,509
İsim
Kara Kartal
Hocam peki 800 e öneriniz var mı ses kalitesi çok ahım şahım bişi olmasın sorunsuz olsun gecikmesi olmasın yeter
kullanmadığım ürün hakkında bir şey söyleyemem

Bu iki ürünü yeni aldım ikisi arasında Soundpeats T3 Pro dah iyi nedeni taşınabilir
Baseus Bowie MA10
ses kalitesi 10 üzerinden 5
Soundpeats T3 Pro ses kalitesi 10 üzerinden 5 (enes özen F/P demişti bu yüzünden aldım incelemeleri benim için hiç bir değeri yok adam uyduruyor )

Jabra Elite 3 8xx tl ye almıştım buradaki inceleme kalite puanlama hakkını vermiş

tek kusuru ses yüksekliği düşük diğer her özelliği iyi çok rahat konforlu

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
632
İsim
Ümit
bu kulaklık zaten 950 tl bandında geziyor ortada öyle büyük bir indirim yok boşa saldırmayın.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
Erdoğan Aktaş
bu kulaklık zaten 950 tl bandında geziyor ortada öyle büyük bir indirim yok boşa saldırmayın.
Valla o kadar övdü arkadaş aldım ama benim kutusu felan hoşuma gitmedi iade edeceğim kocaman kutusu var

Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Ömer kerem
Qcy t13 anc kullanıyorum sinir etmeye başladı beni kualktan düşme yapıyor sürekli birde arasıra kulağı tıkıyor Muş gibi oluyor ses kulaklık tam takılınca ses gelmiyor nerdeyse vakum yapıyor gibi yeni kulaklığa geçicem p20i r50i ve bunun arasında kaldım en mantıklısı hangisi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Qcy t13 anc kullanıyorum sinir etmeye başladı beni kualktan düşme yapıyor sürekli birde arasıra kulağı tıkıyor Muş gibi oluyor ses kulaklık tam takılınca ses gelmiyor nerdeyse vakum yapıyor gibi yeni kulaklığa geçicem p20i r50i ve bunun arasında kaldım en mantıklısı hangisi sizce
Cashback le falan bu ekstra ucuza geliyor benim şu anki kulaktan iyiyse bile yeterli benim için

MoonWalk

80+ Bronze
kullandınız mı hocam qcy t7 i bide aklımda t31 var 700 e filan denk geliyor
HT07'ye bakılabilir, T serisine göre HT serisi daha üstte yer alır. R50i ve P20i aynıdır, hangisi ucuzsa o alınabilir. Ses kalitesi 1. öncelikse ve özellik çok önemli değilse R50i/P20i alınabilir, diğer konularda HT07 alternatif.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Alp Yücel
Hands free açıkken mikrofon kullanılıyor ama kulaklığın ses kalitesi çok fazla düşüyor. Hands free'yi kapatınca ses kalitesi düzeliyor fakat mikrofon hiç bir şekilde çalışmıyor. @Kartallar Bunu düzeltmenin bir yolu yokmu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,795
Üyeler
172,143
Son üye
çoklu hesap kullanıcısı
Top Bottom