Kulaklık konusunda Türkçe kanalları önermem ses kalitesine detaylı bakmıyorlar yabancı kanallara bakın kulaklık alırken.Youtubede bu adam para kazanacam diye milleti yanlış yönlendirip kandırıyor ----> Enes Özen
Kulaklık konusunda Türkçe kanalları önermem ses kalitesine detaylı bakmıyorlar yabancı kanallara bakın kulaklık alırken.Youtubede bu adam para kazanacam diye milleti yanlış yönlendirip kandırıyor ----> Enes Özen
Kulaklık konusunda Türkçe kanalları önermem ses kalitesine detaylı bakmıyorlar yabancı kanallara bakın kulaklık alırken.
Hocam peki 800 e öneriniz var mı ses kalitesi çok ahım şahım bişi olmasın sorunsuz olsun gecikmesi olmasın yeter![]()
Headphones Reviews
828 Headphones reviews. Start with our picks for the best headphones below. These are the ones we recommend based on our testing and in-depth headphones reviews.www.rtings.com
Kesinlikle buradaki incelemelere bakın
enes özen türkiyede milleti yanlış yönlendiriyor sağır duymaz uydurur
AAC ve SBC kulaklıkların ses kalitesine 8-9,5 puan veren bir kişi insanları kandırır
kullanmadığım ürün hakkında bir şey söyleyememHocam peki 800 e öneriniz var mı ses kalitesi çok ahım şahım bişi olmasın sorunsuz olsun gecikmesi olmasın yeter
Valla o kadar övdü arkadaş aldım ama benim kutusu felan hoşuma gitmedi iade edeceğim kocaman kutusu varbu kulaklık zaten 950 tl bandında geziyor ortada öyle büyük bir indirim yok boşa saldırmayın.
Cashback le falan bu ekstra ucuza geliyor benim şu anki kulaktan iyiyse bile yeterli benim içinQcy t13 anc kullanıyorum sinir etmeye başladı beni kualktan düşme yapıyor sürekli birde arasıra kulağı tıkıyor Muş gibi oluyor ses kulaklık tam takılınca ses gelmiyor nerdeyse vakum yapıyor gibi yeni kulaklığa geçicem p20i r50i ve bunun arasında kaldım en mantıklısı hangisi sizce
T17 önerebilirim uygulaması problemli olsa daHocam peki 800 e öneriniz var mı ses kalitesi çok ahım şahım bişi olmasın sorunsuz olsun gecikmesi olmasın yeter
ms 110 gözüküyor hocam baseus 38 deT17 önerebilirim uygulaması problemli olsa da
Baseus da 100 150 civarı ms varms 110 gözüküyor hocam baseus 38 de
kullandınız mı hocam qcy t7 i bide aklımda t31 var 700 e filan denk geliyorBaseus da 100 150 civarı ms var
HT07'ye bakılabilir, T serisine göre HT serisi daha üstte yer alır. R50i ve P20i aynıdır, hangisi ucuzsa o alınabilir. Ses kalitesi 1. öncelikse ve özellik çok önemli değilse R50i/P20i alınabilir, diğer konularda HT07 alternatif.kullandınız mı hocam qcy t7 i bide aklımda t31 var 700 e filan denk geliyor