Neler Yeni

Başım Belada!!!! Patronum ve Mesleğim... En Önemlisi Ailem😣

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Arkadaşlar başım çok büyük belada yani bunu size anlatıyorum sizin yorumunuzu mersk ediyorum ben berberde çalışan 16 yaşında bi gençim sabah her zmn ki gibi işe gidiyordum pantolonum yırtıldı bende patronlarım gelene kadar beklerim izin alıp öyle giderim dedim ama saat 8:40 tan 9:20 ye kadar kimse gelmedi bende hiç aramadan kimseyi kalkıp otobüsü bekledim eve gitmek için o sırada aklıma bişey geldi dedim ki deniz için kardeşimi aradım hazırlan denize gidelim diye birden aklıma geldi gidip yüzmek istedim aileme de söylemedim yani ben 16 kardeşimde 15 yaşında bi yüzmeye gidicez yani o sırada patronum aradı bende denize gittik diyemiyceğim için pantolonum yırtıldı yenisi yok yenisi almak için annemi bekliyorum beraber pantolon almaya gitcez dedim bana küfür etmeye bağırmaya başladı galiba ztn kovmaya meğilliydi başlarım pantolonuna hemen işe gel felan bende tm dedim korkuyla yarım saat sonra annen geljnce beni arasın dedi o sırada da küfürler etti anneme söylüyorum ama oda bana kızıp haklı diyip bağırıyor hemen eve gel diyor yani anlattım çünkü yorumlarınızı merak ettim şimdi eve gidiyorum annemde beni bekliyor rezil ettin bizi felan diyor😩 (alt tarafı yüzdük) annem ne diycem ben adama şimdi ne bahane uydurucaz felan diyor offf.... sizce anneme ne demeliyim
(Buraya kadar okuyon varsa gerçekten yardıma ihtiyacım var sorunlarımla kendim yüzleşmeliyim ama ufacıkta olsa yardım edermisiniz galiba hayatım ve mesleğim söz konusu)

Microsoft

80+ Bronze
Arkadaşlar başım çok büyük belada yani bunu size anlatıyorum sizin yorumunuzu mersk ediyorum ben berberde çalışan 16 yaşında bi gençim sabah her zmn ki gibi işe gidiyordum pantolonum yırtıldı bende patronlarım gelene kadar beklerim izin alıp öyle giderim dedim ama saat 8:40 tan 9:20 ye kadar kimse gelmedi bende hiç aramadan kimseyi kalkıp otobüsü bekledim eve gitmek için o sırada aklıma bişey geldi dedim ki deniz için kardeşimi aradım hazırlan denize gidelim diye birden aklıma geldi gidip yüzmek istedim aileme de söylemedim yani ben 16 kardeşimde 15 yaşında bi yüzmeye gidicez yani o sırada patronum aradı bende denize gittik diyemiyceğim için pantolonum yırtıldı yenisi yok yenisi almak için annemi bekliyorum beraber pantolon almaya gitcez dedim bana küfür etmeye bağırmaya başladı galiba ztn kovmaya meğilliydi başlarım pantolonuna hemen işe gel felan bende tm dedim korkuyla yarım saat sonra annen geljnce beni arasın dedi o sırada da küfürler etti anneme söylüyorum ama oda bana kızıp haklı diyip bağırıyor hemen eve gel diyor yani anlattım çünkü yorumlarınızı merak ettim şimdi eve gidiyorum annemde beni bekliyor rezil ettin bizi felan diyor😩 (alt tarafı yüzdük) annem ne diycem ben adama şimdi ne bahane uydurucaz felan diyor offf.... sizce anneme ne demeliyim
(Buraya kadar okuyon varsa gerçekten yardıma ihtiyacım var sorunlarımla kendim yüzleşmeliyim ama ufacıkta olsa yardım edermisiniz galiba hayatım ve mesleğim söz konusu)
Şahsen yanlış zamanda yanlış yerde olmuşsun patronu beklemişsin ama gelmemiş de sen neden iş sırasında denize gittin ?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayatın ve mesleğin söz konusu 😯 Sanki bir daha iş sahibi olamayacaksın.

Sanırsın Fetöcü diye damgalandın. Ve alt tarafı yüzdük mü?
Düzenli olarak çalıştığın yerden kafana göre bildiğin kendine izin yapıyorsun. :D
Kardeşinden rica edebilirdin eğer müsaittiyse senin için eve gidip eşofman, pantolon alabilirdi ki müsaitmiş ki denize bile gitmişsiniz :D. Senin kabahatın.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şahsen yanlış zamanda yanlış yerde olmuşsun patronu beklemişsin ama gelmemiş de sen neden iş sırasında denize gittin ?
İste orda ben haksızım ama patronum bunu bilmiyor patronum pantolonumun yırtık olduğunu sanıyor halbuki yırtık gerçekten adama dememe rağmen bana hala sen işten kaytarmak için bahane uyduruyorsun sana burda pantolon alırdık halbuki parasını benden kescek kendi felan hediye etcek felan sanmayın ben izin almadan gitmiyceksin kendi kafana göre iş yapamazsın yaw AFEDERSİN AMA PANTOLUM YIRTIK ABİCİM DİYORUM BOXTIRIM GÖZÜKÜYOR DURUP SENİ BEKLEMİŞİM ZTN 8:40 TAN 9:20 YE KADAR adam durmuyor bugün işe gelmedim diye küfür edip duruyor annemle konuşmuş galiba artık gelmesin demiş offff😤
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırsın Fetöcü diye damgalandın. Ve alt tarafı yüzdük mü?
Düzenli olarak çalıştığın yerden kafana göre bildiğin kendine izin yapıyorsun. :D
Kardeşinden rica edebilirdin eğer müsaittiyse senin için eve gidip eşofman, pantolon alabilirdi ki müsaitmiş ki denize bile gitmişsiniz :D. Senin kabahatın.
Benim çalıştığım yerle evim uzak getiremez ama abartmamalılar ve bana bu kadar küfür etmemeliydi ben işime erken gelmişim bana haber verebilirlerdi geç geliceklerini sabah 7 de uyanıyorum ben işe yetişmek için

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Tamam senin de kabahatin var ama küfretmeye hakkı yok. Maddi durumun çok kötü değilse resti çek ayrıl oradan, başka iş bulursun bir şekilde. Sanki kasadan para çaldın, hemen ana avrat sövmesi mi gerek?

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sanırsın Fetöcü diye damgalandın. Ve alt tarafı yüzdük mDüzenli olarak çalıştığın yerden kafana göre bildiğin kendine izin yapıyorsun. :D
Pantolon almak için annemle beraber pantolon almaya gitcez dedim ama adam kudurmuş gibi bana bağırdı küfür etti denize gittiğimi adama söylemedim annemi bekliyorum evde işten erken çıkıcam pantolon almaya gitcez dedim gene küfür edip bağirdı yani başka meslek mi yok deil var ama okula bağlı olduğu için napıcamı bilmiyorum abartıuorlar alt tarafı pantolon

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Benim çalıştığım yerle evim uzak getiremez ama abartmamalılar ve bana bu kadar küfür etmemeliydi ben işime erken gelmişim bana haber verebilirlerdi geç geliceklerini sabah 7 de uyanıyorum ben işe yetişmek için
Arkadaşım boxerın gözüküyor ve sen kardeşini denize gitmeye davet ediyorsun. Oradaki mantık nasıl bir şey cidden aklını açıp okumak istiyorum.
Neyse
Esnaf insanların kendi sözleri dinlenmediği sinirlendikleri çok görülen bir durum. Bir de bu berber olunca daha da sıkıntı oluyor çünkü Berberler çırakları çok ezerler.
İlk başta demiştim önemli bir şey değil. Fetöcü ilan edilmemişsin bir şey olmamış. 2 güne unutacağın olay. 1 seneye hatırladıkça güleceğin durum.

Adresini berberi verip, Adrese dayalı liseye mi gidiyorsun?

cNNs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes İNAN
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Telefon Tablet
Ailenin bu gibi durumlarda senin arkanda durması gerekiyor öncelikle. 16 yaşındasın ve eğlenmek istemen suç değil. Patronunda senin ilahın değil emin ol daha güzel işler çıkacaktır karşına. Hayat şartlarını ve yaşam şeklini bilmiyorum lakin kimseye boyun eğme. Yapmış olduğun tek yanlışın sorumluluklarından kaçamazsın ve yalan söylememen gerekir.Buraya yazdığın gibi anlat bazen olacak olanlar hayal ettiklerinden daha güzel olabiliyor.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Ustandan özür dile, bir daha yapmayacağını söyle. Ustanda bence en fazla o günlük alacağını keser.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,740
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom