Halsiz
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar başım çok büyük belada yani bunu size anlatıyorum sizin yorumunuzu mersk ediyorum ben berberde çalışan 16 yaşında bi gençim sabah her zmn ki gibi işe gidiyordum pantolonum yırtıldı bende patronlarım gelene kadar beklerim izin alıp öyle giderim dedim ama saat 8:40 tan 9:20 ye kadar kimse gelmedi bende hiç aramadan kimseyi kalkıp otobüsü bekledim eve gitmek için o sırada aklıma bişey geldi dedim ki deniz için kardeşimi aradım hazırlan denize gidelim diye birden aklıma geldi gidip yüzmek istedim aileme de söylemedim yani ben 16 kardeşimde 15 yaşında bi yüzmeye gidicez yani o sırada patronum aradı bende denize gittik diyemiyceğim için pantolonum yırtıldı yenisi yok yenisi almak için annemi bekliyorum beraber pantolon almaya gitcez dedim bana küfür etmeye bağırmaya başladı galiba ztn kovmaya meğilliydi başlarım pantolonuna hemen işe gel felan bende tm dedim korkuyla yarım saat sonra annen geljnce beni arasın dedi o sırada da küfürler etti anneme söylüyorum ama oda bana kızıp haklı diyip bağırıyor hemen eve gel diyor yani anlattım çünkü yorumlarınızı merak ettim şimdi eve gidiyorum annemde beni bekliyor rezil ettin bizi felan diyor (alt tarafı yüzdük) annem ne diycem ben adama şimdi ne bahane uydurucaz felan diyor offf.... sizce anneme ne demeliyim
(Buraya kadar okuyon varsa gerçekten yardıma ihtiyacım var sorunlarımla kendim yüzleşmeliyim ama ufacıkta olsa yardım edermisiniz galiba hayatım ve mesleğim söz konusu)
(Buraya kadar okuyon varsa gerçekten yardıma ihtiyacım var sorunlarımla kendim yüzleşmeliyim ama ufacıkta olsa yardım edermisiniz galiba hayatım ve mesleğim söz konusu)