Neler Yeni

Başım Belada!!!! Patronum ve Mesleğim... En Önemlisi Ailem😣

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Arkadaşım boxerın gözüküyor ve sen kardeşini denize gitmeye davet ediyorsun. Oradaki mantık nasıl bir şey cidden aklını açıp okumak istiyorum.
Neyse
Esnaf insanların kendi sözleri dinlenmediği sinirlendikleri çok görülen bir durum. Bir de bu berber olunca daha da sıkıntı oluyor çünkü Berberler çırakları çok ezerler.
İlk başta demiştim önemli bir şey değil. Fetöcü ilan edilmemişsin bir şey olmamış. 2 güne unutacağın olay. 1 seneye hatırladıkça güleceğin durum.

Adresini berberi verip, Adrese dayalı liseye mi gidiyorsun?
Ama şöyle pantolum yırtık ztn yaz tatilinde bi yere gidemiyoruz belki benim durumumda olan var ama çevremdeki her çırak arkadaşım memleketine gitti ben alt tarafı 1 gün denize gitmek istedim kovuldum ztn
Hyr mesem olayı bu ama yaz tatili girdi kapandı okul
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ustandan özür dile, bir daha yapmayacağını söyle. Ustanda bence en fazla o günlük alacağını keser.
Knk anama bacıma sövdü sk mediği bi ben kaldım onuda yaptı kovdu 5 dk önce bu adam şizofren gerçekten kendime izin yapmamalıydım ama pantolon ihtiyacımıda anlamalıydı diye düşünüyorum bilmiyorum ya😟

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Knk anama bacıma sövdü sk mediği bi ben kaldım onuda yaptı kovdu 5 dk önce
Bari sen de ona laf söyleseydin.
Bak yapmadın benim içimde kaldı.
Anana bacına küfür ettiyse ben olsaydım yani benim çevremdekiler kavgacı 2 kişiyi alırdım bu herifi döverdim.

Dediğim gibi boş ver. Adam gibi patron olmayana yardım da edilmez.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ailenin bu gibi durumlarda senin arkanda durması gerekiyor öncelikle. 16 yaşındasın ve eğlenmek istemen suç değil. Patronunda senin ilahın değil emin ol daha güzel işler çıkacaktır karşına. Hayat şartlarını ve yaşam şeklini bilmiyorum lakin kimseye boyun eğme. Yapmış olduğun tek yanlışın sorumluluklarından kaçamazsın ve yalan söylememen gerekir.Buraya yazdığın gibi anlat bazen olacak olanlar hayal ettiklerinden daha güzel olabiliyor.
Ailem arkamda durmak yerine banada küfür ediyor üstüne bide beni evde dayak bekliyor

Bari sen de ona laf söyleseydin.
Bak yapmadın benim içimde kaldı.
Anana bacına küfür ettiyse ben olsaydım yani benim çevremdekiler kavgacı 2 kişiyi alırdım bu herifi döverdim.

Dediğim gibi boş ver. Adam gibi patron olmayana yardım da edilmez.
Arıycam ztn benimde içimde kaldı ama eve gelirse ailem beni savunmaz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
Ne işi yapıyorsun hiç kimse sesini yukseltemez küfür edemez başka yerlerde çalışırsın

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Kovmakta haklılar kafana göre izin yapıyorsun.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Kovmakta haklılar kafana göre izin yapıyorsun.
Ama kafama göre izin yaptım felan da yırtık pantolonlada çalışcak deilim heralde haber vercen felan diyor oke tm bişey demedim adama haklı çalışanı denize gidiyor ama ben denize gittim demedim yani denize gittiğimi dememe rağmen bana hakaret edip bağırdı eve gelip dövmekle bile tehtid etti yani fazla tepki verdi pislik insan

Git başka yerlerde çalış fast food gibi yerler olabilir kuaför de fazla kazanamazsın seni hep ezmeye çalışırlar
Bu sıcakta hayatta olmaz ailemde izin vermez fast food ta çalışmama ayrıca ztn okul derdim var okula bağlı olduğu için o okuldaki meslekleri seçmem gerek başka meslek seçersemde ztn liseyi tekrar okuyorum bida 9. Sınıftan başlatıyorlar diye biliyorum çünkü bu mesleği seçerken 11 den 9 sa attılar

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Ama kafama göre izin yaptım felan da yırtık pantolonlada çalışcak deilim heralde haber vercen felan diyor oke tm bişey demedim adama haklı çalışanı denize gidiyor ama ben denize gittim demedim yani denize gitmedim dememe rağmen bana hakaret edip bağırdı eve gelip dövmekle bile tehtid etti yani fazla tepki verdi pislik insan
Yapman gereken şey altına başka bir şey giyip işe geri gitmekti.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Yapman gereken şey altına başka bir şey giyip işe geri gitmekti.
Başka pantolonum yok ayrıca adama pantolonumu değiştirip geliyorum dedim sonra ztn evde benim başka pantolonum yok annemi bekliyorum başka pantolonum yok yeni pantolon alıcaz annem işten erken çıkıcak dedim cnm patronum bak çabalıyoruz dedim donlamı çalışıyım çalıştığım yerle evim çok uzak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,741
Üyeler
161,744
Son üye
Atsbaskan
Top Bottom