Realhas the Great
80+ Gold
Anneyi seçerdim ben olsam
Kim seni seviyor sana iyi davranıyorsa o tarafı seç senin huzurunu bozucak bir akraban ile yaşama sakınÇok yakınlar araları iyi ve evet büyük ihtimal boşanırlarsa teyzem bu eve taşınacak
Babaannenin üzerinde olduğu için mahkeme bir şey yapamayabilir. babaanne veya babana git evi satın yarı yarıya bölüşün de aksi takdirde evin 2/4 almak varken 1/4 ünü alırsınız de baskı görürsen maddi destek hesabı direkt anneyi seç zaten alttaki tahminde sonucunda ne olacağını yazdımDediğini ikisiylede konuşurum o zaman. Mahkemeye düşüncemi söylesem beni ciddiye alırlar mı? Keşke insan gibi durabilselerde dördüyle bir araya gelip konuşabilsem.
Avulat vs tutuldumu yoksa anlaşmalı boşanmamı yada boşver onu al kardeşini yanına 1ay sende 1 ay sendeDurumuna üzüldüm. Ben gerçekten ikisinide çok seviyorum ve bağlıyım. Yani onlardan daha çok üzülürüm görüşmezsem. Ikisinide seviyor muydun ve şu an halinden memnun musun bilmek isterim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim.. Annemde babamda ikiside bizi en iyi koşullarda okutacağını söylüyor. Ama babamın maaşı anneminkinden çok daha fazla ve velayet onda olursa maaşı bölünmemiş olur. Dediğim gibi sadece anneme de üzülüyorum. Tavsiye için teşekkürler tekrardan.
Neden, aynı şeyleri yaşadıysan dezavantajları bilmek isterim, iyi akşamlar.
Bunu seçtikten sonra yapmalıyım değil mi
Evet ikisini de seviyordum ama babamin kim oldugunu ogrenince ayni evde kalamazdim. (Suclu fln degil karakter olarak) pisman degilim. Babam zaten bana bakamazdi, annem beni buyuttu diyebilirim ama en cok ben kendimi buyuttum.Durumuna üzüldüm. Ben gerçekten ikisinide çok seviyorum ve bağlıyım. Yani onlardan daha çok üzülürüm görüşmezsem. Ikisinide seviyor muydun ve şu an halinden memnun musun bilmek isterim.
Teşekkür ederim.. Annemde babamda ikiside bizi en iyi koşullarda okutacağını söylüyor. Ama babamın maaşı anneminkinden çok daha fazla ve velayet onda olursa maaşı bölünmemiş olur. Dediğim gibi sadece anneme de üzülüyorum. Tavsiye için teşekkürler tekrardan.
Neden, aynı şeyleri yaşadıysan dezavantajları bilmek isterim, iyi akşamlar.
Bunu seçtikten sonra yapmalıyım değil mi
Yanlış Anlamadan Tam Olarak Ayrılma Sebepleri ney durum neden bu noktaya Geldi???Ben 16 yaşında bir kızım. Kardeşim de 8 yaşında bir erkek çocuğu. Ailem ve babam boşanmaya karar verdi, iki tarafta bizi baskılıyor. Kimi seçeceğimizi bilmiyoruz. Ben ikisininde kırılmasını istemiyorum ve bana küsmelerinden kırgın olmalarından korkuyorum. Onlar senin anne baban sana küsemezler diyeceksiniz biliyorum ama durum farklı. Annem babama uzaklaştırma aldı, babam mahkeme gününe kadar geçici olarak bir evde kalıyor. Annem en küçük babamla alakalı şeyde "Tamam babanızı destekleyin siz, Ben size yıllarca baktım benim bu evde emeğim var, mahkeme gününde beni seçmezseniz üzülürüm" gibi şeyler diyor. Babamla bugün buluştuk babamda bana özel olarak "Beni satmayacaksınız değil mi, sizin eğitiminizi ödeyebilmem için bende kalmaniz en doğrusu, Beni harcamayin" gibi şeyler dedi. Yani iki tarafta onları seçmemiz için ağır derecede psikolojik baskı uyguluyor. Kardeşim annemin yanında seni seçeceğim babamın yanında seni seçeceğim diyor. Annemide babamıda çok seviyorum. Ikisiyle de görüşmeye devam edeceğiz ama ortada bir ev var. Iki katlı pahalı bir evimiz var. Bu evi babamla babannem ortak aldı, annemde içinde besledi büyülttü. Çok özele girmek istemiyorum ama doğru karar için biraz anlatmam gerekiyor. Annemi seçersem evin 3/4 u onun olacak, babamı seçersem ev babamın olacak. Ikiside eve ve para koparmaya oynuyor birbirinden. Biz çok arada kalıyoruz ve ben biraz daha büyük olduğum için yıllardır tüm kavgaları tüm lafları herkes her şeyi bana anlatıyor ben zaten kendi arkadaşlık, ilişki işlerimde problem çekiyorum üzülüyorum birde ben kardeşimden büyük olduğum için her şeyde beni kullanıyorlar. Annemide babamı da normalde çok severim. Ama şöyle bir şeyde var ki beni ve kardeşimi dogdugumuzdan beri annem besledi, büyülttü. Babamda büyülttü ama velayet babama geçerse eve babannem gelecek o bize bakacak. Anneme giserse eve teyzem taşınacak. Benim üniversiteye gitmeme de 1.5 yıl kaldı. Sizce kimi seçmeliyim? Seçim yapmama seçeneğim olsa yapmazdım. Ikiside bize sevgisini eşit gösterir. Kendimi çok kötü hissediyorum, ikisininde eksikliğini hissediyorum. Bu işler düşündüğüm kadar kolay değilmiş. Çok yazdıysam kusuruma bakmayın çok doluyum. Tavsiye verebilecek olan varsa çok mutlu olurum
Geçmiş olsun kardeşim benim bizde derdimiz var sanıyoruz ne hayatlar varmış…Ben 16 yaşında bir kızım. Kardeşim de 8 yaşında bir erkek çocuğu. Ailem ve babam boşanmaya karar verdi, iki tarafta bizi baskılıyor. Kimi seçeceğimizi bilmiyoruz. Ben ikisininde kırılmasını istemiyorum ve bana küsmelerinden kırgın olmalarından korkuyorum. Onlar senin anne baban sana küsemezler diyeceksiniz biliyorum ama durum farklı. Annem babama uzaklaştırma aldı, babam mahkeme gününe kadar geçici olarak bir evde kalıyor. Annem en küçük babamla alakalı şeyde "Tamam babanızı destekleyin siz, Ben size yıllarca baktım benim bu evde emeğim var, mahkeme gününde beni seçmezseniz üzülürüm" gibi şeyler diyor. Babamla bugün buluştuk babamda bana özel olarak "Beni satmayacaksınız değil mi, sizin eğitiminizi ödeyebilmem için bende kalmaniz en doğrusu, Beni harcamayin" gibi şeyler dedi. Yani iki tarafta onları seçmemiz için ağır derecede psikolojik baskı uyguluyor. Kardeşim annemin yanında seni seçeceğim babamın yanında seni seçeceğim diyor. Annemide babamıda çok seviyorum. Ikisiyle de görüşmeye devam edeceğiz ama ortada bir ev var. Iki katlı pahalı bir evimiz var. Bu evi babamla babannem ortak aldı, annemde içinde besledi büyülttü. Çok özele girmek istemiyorum ama doğru karar için biraz anlatmam gerekiyor. Annemi seçersem evin 3/4 u onun olacak, babamı seçersem ev babamın olacak. Ikiside eve ve para koparmaya oynuyor birbirinden. Biz çok arada kalıyoruz ve ben biraz daha büyük olduğum için yıllardır tüm kavgaları tüm lafları herkes her şeyi bana anlatıyor ben zaten kendi arkadaşlık, ilişki işlerimde problem çekiyorum üzülüyorum birde ben kardeşimden büyük olduğum için her şeyde beni kullanıyorlar. Annemide babamı da normalde çok severim. Ama şöyle bir şeyde var ki beni ve kardeşimi dogdugumuzdan beri annem besledi, büyülttü. Babamda büyülttü ama velayet babama geçerse eve babannem gelecek o bize bakacak. Anneme giserse eve teyzem taşınacak. Benim üniversiteye gitmeme de 1.5 yıl kaldı. Sizce kimi seçmeliyim? Seçim yapmama seçeneğim olsa yapmazdım. Ikiside bize sevgisini eşit gösterir. Kendimi çok kötü hissediyorum, ikisininde eksikliğini hissediyorum. Bu işler düşündüğüm kadar kolay değilmiş. Çok yazdıysam kusuruma bakmayın çok doluyum. Tavsiye verebilecek olan varsa çok mutlu olurum
bu arada yorumlarından net bi düşünceye vardım bence kardeşini annende senin ise babanda kalman daha doğru olur net kardeşin küçük baban ona yeterince bakamaz annende kalması net daha iyi sende babanda kalırsan ikisininde gönlü olur bide şahsi fikrim bekar olcakları için bi süreden sonra evlenebilirler ve eve bi erkek babanın gelmesi emin olkorkunç bi durum hele kadınsan ama baban evlense her şey yine erkek kalar vercek ve sana bi etkisi olmicak net babanı seçmelisin kardeşinde mecbur annende kalmalıBen 16 yaşında bir kızım. Kardeşim de 8 yaşında bir erkek çocuğu. Ailem ve babam boşanmaya karar verdi, iki tarafta bizi baskılıyor. Kimi seçeceğimizi bilmiyoruz. Ben ikisininde kırılmasını istemiyorum ve bana küsmelerinden kırgın olmalarından korkuyorum. Onlar senin anne baban sana küsemezler diyeceksiniz biliyorum ama durum farklı. Annem babama uzaklaştırma aldı, babam mahkeme gününe kadar geçici olarak bir evde kalıyor. Annem en küçük babamla alakalı şeyde "Tamam babanızı destekleyin siz, Ben size yıllarca baktım benim bu evde emeğim var, mahkeme gününde beni seçmezseniz üzülürüm" gibi şeyler diyor. Babamla bugün buluştuk babamda bana özel olarak "Beni satmayacaksınız değil mi, sizin eğitiminizi ödeyebilmem için bende kalmaniz en doğrusu, Beni harcamayin" gibi şeyler dedi. Yani iki tarafta onları seçmemiz için ağır derecede psikolojik baskı uyguluyor. Kardeşim annemin yanında seni seçeceğim babamın yanında seni seçeceğim diyor. Annemide babamıda çok seviyorum. Ikisiyle de görüşmeye devam edeceğiz ama ortada bir ev var. Iki katlı pahalı bir evimiz var. Bu evi babamla babannem ortak aldı, annemde içinde besledi büyülttü. Çok özele girmek istemiyorum ama doğru karar için biraz anlatmam gerekiyor. Annemi seçersem evin 3/4 u onun olacak, babamı seçersem ev babamın olacak. Ikiside eve ve para koparmaya oynuyor birbirinden. Biz çok arada kalıyoruz ve ben biraz daha büyük olduğum için yıllardır tüm kavgaları tüm lafları herkes her şeyi bana anlatıyor ben zaten kendi arkadaşlık, ilişki işlerimde problem çekiyorum üzülüyorum birde ben kardeşimden büyük olduğum için her şeyde beni kullanıyorlar. Annemide babamı da normalde çok severim. Ama şöyle bir şeyde var ki beni ve kardeşimi dogdugumuzdan beri annem besledi, büyülttü. Babamda büyülttü ama velayet babama geçerse eve babannem gelecek o bize bakacak. Anneme giserse eve teyzem taşınacak. Benim üniversiteye gitmeme de 1.5 yıl kaldı. Sizce kimi seçmeliyim? Seçim yapmama seçeneğim olsa yapmazdım. Ikiside bize sevgisini eşit gösterir. Kendimi çok kötü hissediyorum, ikisininde eksikliğini hissediyorum. Bu işler düşündüğüm kadar kolay değilmiş. Çok yazdıysam kusuruma bakmayın çok doluyum. Tavsiye verebilecek olan varsa çok mutlu olurum