Basım hissiyatı iyi olan klavye önerisi.

Cristo20

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
205
Bütçe
5000
Arkadaşlar merhaba bundan 5-6 yıl önce internet kafede bir klavye kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam razer blackwidow elite 2 olması lazım nasıl anlatacağım bilmiyorum ama basım hissiyatı çok iyiydi böyle tok bir hissi vardı sesi de red switch gibi kalındı onun üzerine 1000-2000 tl bandında bir çok klavye kullandım ama böyle tuşlara basarken parmağım boş basıyormuş hissi var, hiçbiri o klavye gibi değil anlatabildim mi bilmiyorum ama bana o tarz bir klavye lazım öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba bundan 5-6 yıl önce internet kafede bir klavye kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam razer blackwidow elite 2 olması lazım nasıl anlatacağım bilmiyorum ama basım hissiyatı çok iyiydi böyle tok bir hissi vardı sesi de red switch gibi kalındı onun üzerine 1000-2000 tl bandında bir çok klavye kullandım ama böyle tuşlara basarken parmağım boş basıyormuş hissi var, hiçbiri o klavye gibi değil anlatabildim mi bilmiyorum ama bana o tarz bir klavye lazım öneriler için şimdiden teşekkür ederim.
Boyutu nasıl istersneiz
Sert swich olması lazım

sana klavye yok tobirama

Bende steelseries apex 3 membran klavye var çok hoş bir basımı var öneririm

Sesi yüksek ve basinsa nereye bastığın hissetmem lazım doğru mu
ses yüksek değilde böyle mavi switch gibi değil kırmızı gibi ama basarken böyle sanki etrafında kauçuk var gibi zor basılıyordu ve sesi red switchin biraz daha kalınıydı ama evet bastığımı hissetmem lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana klavye yok tobirama
gözünü kullan ve kaybol :blobdance:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende steelseries apex 3 membran klavye var çok hoş bir basımı var öneririm
hocam membran çok kullandım özellikle logitech klavyeleri o dediğim gibi değildi şu anda da elimde ucuz mekanikler var ha ucuz mekanik ha membran pek fark hissettirmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,631
Üyeler
183,149
Son üye
berk75
Geri