Sepete ekleyip birkaç gün indirim için uğraşırsanız büyük ihtimal siz de benim gibi 1209 TL'ye denk getirebilirsiniz hocam uğraşmak istemiyorsanız 1600-1700 arasına da alınabilir Ak820 Max.çok sağ olun, çekiyorum o halde
Sepete ekleyip birkaç gün indirim için uğraşırsanız büyük ihtimal siz de benim gibi 1209 TL'ye denk getirebilirsiniz hocam uğraşmak istemiyorsanız 1600-1700 arasına da alınabilir Ak820 Max.çok sağ olun, çekiyorum o halde
ben yeni kayıt oldum herhangi bi promosyon elde edebilir miyimŞu an 2500 TL bütçede bile Ak820 Max'tan daha iyi klavye bulamazsınız. Ben promosyonlardan indirim denk getirip Ak820 Max'ı vergi dahil 1209 TL'ye sipariş ettim.
,indirim için uğraşmak ne oluyor acaba, son 12 ürün kaldı diyor bir deSepete ekleyip birkaç gün indirim için uğraşırsanız büyük ihtimal siz de benim gibi 1209 TL'ye denk getirebilirsiniz hocam uğraşmak istemiyorsanız 1600-1700 arasına da alınabilir Ak820 Max.
Mesajlar kısmına geliyor hocam kendiliğinden promosyonlar.ben yeni kayıt oldum herhangi bi promosyon elde edebilir miyim
Bazılarına %30 kupon geliyor ben şöyle yaptım. 1-3 gün sepete ekleyip bekledikten sonra telefondan mesajlar kısmından promosyonlar tıklıyorsunuz attığım fotoğraftaki gibi ekstra indirime tıklıyorsunuz şansınız varsa çıkıyor. Kilit noktalar birkaç gün sepette tutmak ve bayağı aşağıya kaydırmak sanırım.,indirim için uğraşmak ne oluyor acaba, son 12 ürün kaldı diyor bir de
teşekkür ederim anlattığınız içn hocam bende promosyonlar kısmı boş gözüküyor. yarına kadar bekleyeyim madem fakat o 11 tane kalışı biraz sıkıntı gibiMesajlar kısmına geliyor hocam kendiliğinden promosyonlar.
Bazılarına %30 kupon geliyor ben şöyle yaptım. 1-3 gün sepete ekleyip bekledikten sonra telefondan mesajlar kısmından promosyonlar tıklıyorsunuz attığım fotoğraftaki gibi ekstra indirime tıklıyorsunuz şansınız varsa çıkıyor. Kilit noktalar birkaç gün sepette tutmak ve bayağı aşağıya kaydırmak sanırım.
bu da hoş duruyor. B planım da bu olsun madem teşekkür ederimhttps://shop.connectgame.com.tr/pro...nik-oyuncu-klavyesi-dream-switch-type-c-beyaz ben bunu kullanıyorum gayet memnunum seside tok sesine şu videodan bakabilirsin
Bana hep stoklarda 6-7 var gözüküyor bittiğinde yeniliyorlarteşekkür ederim anlattığınız içn hocam bende promosyonlar kısmı boş gözüküyor. yarına kadar bekleyeyim madem fakat o 11 tane kalışı biraz sıkıntı gibi
süper o zaman. sepetimde tutup 3-4 saatte bir promosyon kısmını kontrol edeceğim teşekkür ederimBana hep stoklarda 6-7 var gözüküyor bittiğinde yeniliyorlar.
rica ederim çok zamlandı ben alırken 1 1 buçuk ay önce 1000tlydi 1 hafta önce arkadaşım 1600e aldı şimdi 1800 olmuşteşekkür ederim anlattığınız içn hocam bende promosyonlar kısmı boş gözüküyor. yarına kadar bekleyeyim madem fakat o 11 tane kalışı biraz sıkıntı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu da hoş duruyor. B planım da bu olsun madem teşekkür ederim