Kodlama dili ne kadar zor ue deOyun için oyun motoru kullanmanız özellikle kütüphane ve önceden yapılmış projeler ve kaynak bakımından işinizi kolaylaştırır.
Mobil için Unity
PC için Unreal Engine
kullanmanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunlar içinde C tabanlı diller bilmelisiniz.
C#:UNITY
C++:UE4
UE gerçekten çok güçlü bir PC ister. PC'n iyi ise devam edeyim, C++ çok temel ve aynı zamanda çok işe yarar bir dildir, bütün dillerin atası denilebilir. Ve kolaydır.Kodlama dili ne kadar zor ue de
Öğrenmem ne kadar zaman alır ve nerden oğrebilirim pc işi kolayUE gerçekten çok güçlü bir PC ister. PC'n iyi ise devam edeyim, C++ çok temel ve aynı zamanda çok işe yarar bir dildir, bütün dillerin atası denilebilir. Ve kolaydır.
Kodlama dili ne kadar zor ue de
Nerden eğitime bakabilirim bedavadanUE - C++ - kullanmadım ama C++ için bir tık daha zor diyorlar. Yazılım dillerinin başı zor sonu kolay oluyo zaten. Tavsiyem ucundan tadın severseniz devam edin.
Ne kadar zaman alacağı senin kapasitene ve onun için kaç saat koyduğuna göre değişir. Programlamada aslında "öğrenme" işi de biraz karışık. O dilin hakimi olunca işin içine library'ler filan giriyor, onlara da hakim olmak lazım. İşin mantığını kavramaktan bahsediyorsan düzenli olarak çalışırsan 1-2 ay maks. Youtube'dan öğrenebilirsin, Udemy'deki kurslara da bakabilirsin.Öğrenmem ne kadar zaman alır ve nerden oğrebilirim PC işi kolay
Üdemyde ücretsiz mi?Ne kadar zaman alacağı senin kapasitene ve onun için kaç saat koyduğuna göre değişir. Programlamada aslında "öğrenme" işi de biraz karışık. O dilin hakimi olunca işin içine library'ler filan giriyor, onlara da hakim olmak lazım. İşin mantığını kavramaktan bahsediyorsan düzenli olarak çalışırsan 1-2 ay maks. Youtube'dan öğrenebilirsin, Udemy'deki kurslara da bakabilirsin.
bedava bilmiyorum ama "udemy" sitesinden kurslar satın alabilirsin bedava kurslar da var ama ne kadar faydalı olur bilemiyorum.Nerden eğitime bakabilirim bedavadan
Değil, ücretsiz istiyorsan youtube.Üdemyde ücretsiz mi?
Tm saolun arkadaşımda unity için c# öğreniyor o nerden bakabilir?Değil, ücretsiz istiyorsan youtube.