Basit Photoshop İşi Yardım

Quill

80+ Silver
Reaksiyon skoru
988
2 adet monitörüm var ek olarak eklediğim görseli ortadan ikiye bölüp sol monitörün en sağına bitiş bir şekilde vader ı , sağ monitörde ise trooper ı sol tarafa bitişik şekilde koymak istiyorum ama yapamadım. Benim için yapabilecek biri var mıdır? görsel link
Screenshot_1.png

Yapmam ama temel ps bilgin varsa yöntemini söyleyebilirim.

Monitör çözünürlüğün kaçsa ona göre temiz bir sayfa aç. Örnek veriyorum 1920*1080. Daha sonra istediğin görselin sol kısmını kesip o çözünürlüğe uyarla. Kalan boşlukları da arkaplana göre copy/paste yöntemiyle doldurabilirsin. Sağ kısmı için de aynı şekilde yaptıktan sonra hazır.
Ama görselin boyutu kesilince daha küçük olacağı için uyarlarken arkaplanı bozacağın için tam uyum sağlamayabilirsin. Onun için ben olsam avatarları kesip kendi yaptığım arkaplana yerleştirirdim. Avatarlar zaten low poly. Pen tool ile kusursuz bir şekilde arkaplandan ayırabilirsin.

1638274544549.png

sola hizaladım ama arka planı keserek sağ tarafa nasıl kopyalayacağım ?

2 adet monitörüm var ek olarak eklediğim görseli ortadan ikiye bölüp sol monitörün en sağına bitiş bir şekilde vader ı , sağ monitörde ise trooper ı sol tarafa bitişik şekilde koymak istiyorum ama yapamadım. Benim için yapabilecek biri var mıdır? görsel link
Alıntıyı görüntüle
Bu site aracılığı ile arkaplanı silip koyabilirsiniz.
Ben tam olarak anlamadım ama ne yapmak istediğinizi.

Bu site aracılığı ile arkaplanı silip koyabilirsiniz.
Ben tam olarak anlamadım ama ne yapmak istediğinizi.
Hocam kendim bir şekilde yaptım ama bu şekilde oldu sağdaki trooper ile vader ın boyutunu eşitleyebilir misiniz? Monitör boyutları farklı olduğu için böyle oldu ama boyut farkının olduğu kısımı arka plan ile doldururuz diye düşündüm. @Daffy but sad
Screenshot_1.png

Yardımcı olabilecek var mı? Fotoğraf ortadan kesilecek vader sağa trooper sola hizalanacak ve boyutları eşitlenecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,943
Üyeler
188,678
Son üye
saaaslarmanfps
Geri