Neler Yeni

Başka bir bilgisayar wifi bağlanınca internet çöküyor

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
Arkadaşlar sorun şu bu 3 gün önce olmaya başladı Evde benim kendi bilgisayarım internete bağlıyken hızım 30 33 mbps download aynı şekilde başka telefonlar bağlıykende hız bu şekilde ama lenovo marka bir bilgisayar var bilgisayar wifi bağlandığı gibi altta tek discord açık bağladığı gibi hız 1 2 mbps oluyor ve ping 10 kya fırlıyor Bu sorun 2 gün önce başladı ondan önce aynı bilgisayar rahat bir şekilde giriyordu bana yardımcı olabilirmisiniz çözüm için
Mesaj otomatik birleştirildi:

1İlişkilendirilmiş304,762606,574FiberHGW__2.4GHz
2İlişkilendirilmiş141,455225,333FiberHGW__2.4GHz
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan bağlı olan cihazlar

Son düzenleme:

WhyKie2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Emre Akbaş
Lenovo bilgisayarının arka planında herhangi bir program çalışmadığına veya windows güncellemesi yapmadığına emin misin ?

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo bilgisayarının arka planında herhangi bir program çalışmadığına veya windows güncellemesi yapmadığına emin misin ?
şuan anladım bilgisayarla alaklı değil 2. bir telefon bağladğımdada aynı olay var 2. telefondan bir video açıldığı an hız 1 e düşüyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,924
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
sorun modemde olabilir. FiberHGW İsimli modemleri türk telekom kullanıyor. bi danışın derim. ben de ilk aldığımda (4 yıl önce) yaşamıştım bu tip bir durum. sonradan değiştirmişlerdi. ama şöyle bir şey de var mesela gün içinde eba ders saatlerinde benim de internetim 43-44mbps'lere düşüyor. akşam 9-10 gibi tekrar 47-48 oluyor. eğer sorun sadece gün içinde ise takmayın. eba sağolsun yaşaanıyor. ama 7/24 var ise danışın. modem değiştirecek iseniz önce başka bir modem takıp sorun modemde mi hatta mı kontrol edin.

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun modemde olabilir. FiberHGW İsimli modemleri türk telekom kullanıyor. bi danışın derim. ben de ilk aldığımda (4 yıl önce) yaşamıştım bu tip bir durum. sonradan değiştirmişlerdi. ama şöyle bir şey de var mesela gün içinde eba ders saatlerinde benim de internetim 43-44mbps'lere düşüyor. akşam 9-10 gibi tekrar 47-48 oluyor. eğer sorun sadece gün içinde ise takmayın. eba sağolsun yaşaanıyor. ama 7/24 var ise danışın. modem değiştirecek iseniz önce başka bir modem takıp sorun modemde mi hatta mı kontrol edin.
Anladım ama bizim sorun biraz garip yani bu modemi 1.5 yıldır kullanıyoruz daha önce hiç böyle bir sorun yaşanmadı hayır eba saatlerine özel değil ben tek bilgisayar kullanırken ful hız alabiliyorum ama herhangibi başka cihaz bağlanınca 4-5 lere kadar düşüyor 30 dan bu kadar düşmesi normal depil pingte havalara uçuyor

Top Bottom