Satayı takarsın, format ekranına gelirsin m2'yi sıfırlarsın komple, sataya windowsu yüklersinşu anki m2ssd deki windows u silmek istiyorum sata ssd alıp ona kuracağım windowsu nasıl yapabilriim
Kalmaz, komple sıfırlaman gerek ama windowsu kurarken de satayı seçmeyi unutmaM2 ye format atsam bile windwos kalmaz mı?
bu linkten sk hynix disk klonama programı indirilip diski ssdye kopyala.Windowsumu m2 den direk sata ya taşımam mümkün mü klonlama falan yaparak
Samsung 860 evo alacağım windowsum Kingston a2000 in içinde nasıl geçirebilirim ve bu klonlama işle inde internet hızı önemli mi ve bütün dosyaların olduğu gibi sataya geçer mi?bu linkten sk hynix disk klonama programı indirilip diski ssdye kopyala.
biostan başlatma seçeneklerinden ssd en öne al. ben bu şekilde yaptım. bu arada aldığın ssd samsungsa onun kendi yazılımı var taşımak için. sadece samsunga taşımak için kullanılıyor.
860 evoya şu linkteki programla geçebilirsin. https://www.samsung.com/tr/support/memory-storage/i-bought-an-ssd-so-how-do-i-copy-an-old-disk/Samsung 860 evo alacağım windowsum Kingston a2000 in içinde nasıl geçirebilirim ve bu klonlama işle inde internet hızı önemli mi ve bütün dosyaların olduğu gibi sataya geçer mi?
C de şu anda windowsum d ye aktarıcam dosyalar ile birlikte mi geçiyor? Yoksa sadece windows mu860 evoya şu linkteki programla geçebilirsin. https://www.samsung.com/tr/support/memory-storage/i-bought-an-ssd-so-how-do-i-copy-an-old-disk/
internet hızı önemli değil. windows diğer diskte nasıl çalışıyorsa aynen o şekilde diğer diske geçiyor.
c içerisinde ne varsa yüklü programlara kadar geçiyor. hatta programlarda açık bıraktığın oturumlar bile geçiyor.C de şu anda windowsum d ye aktarıcam dosyalar ile birlikte mi geçiyor? Yoksa sadece windows mu
Teşekkürler çok yardımcı oldun, bu işlem tahmini ne kadar sürer 400gb lık veri içinc içerisinde ne varsa yüklü programlara kadar geçiyor. hatta programlarda açık bıraktığın oturumlar bile geçiyor.
ben 65gb veri aktardım 15-20 dakia sürdü. ama ben hddden 870 evoya aktardım. yani hdd yazma hızına göre bir hesap var elimizde. sen ssdden ssdye geçeceksin. daha hızlı olacaktır ama 400gb veri ne kadar zamanda geçer emin değilim.Teşekkürler çok yardımcı oldun, bu işlem tahmini ne kadar sürer 400gb lık veri için
Dostum son olarak emin olmak için soruyor A2000 Den Evoya attıktan sonra Windows evo da olacak ve bütün yüklü olan şeyler de evoda olacak a2000 boş olacak doğru mu anladımben 65gb veri aktardım 15-20 dakia sürdü. ama ben hddden 870 evoya aktardım. yani hdd yazma hızına göre bir hesap var elimizde. sen ssdden ssdye geçeceksin. daha hızlı olacaktır ama 400gb veri ne kadar zamanda geçer emin değilim.