Başkasına aldığım hediye kargoyu şubeden teslim alabilir miyim ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,761
Dostlar merhaba soru değişik gelmiş olabilir ben yetişmez kafasıyla karşımdaki insanı alıcı olarak belirleyerek hediye aldım ancak yarın çok erken saatte gelicek gibi duruyor.
Ve ben de kendim şubeye gidip almayı istiyorum ödeme bilgileri vs. var ama alıcı ben değilim karşımdaki.

Dağıtıma çıkmadan müşteri hizmetleriyle vesaire konuşsam alma imkanım var mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@B1L0 @Mehmet Yılmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Furkan Karagülle

Son düzenleme:
Sitede kargo kodu tarzı bir bilgi var. Onu verirsin verirler herhalde.
Dağıtıma çıkmadan bunu konuşmam lazım erken saatte gidemem oraya müşteri hizmetlerini arayıp dağıtımı iptal edip almaya gitsem olur mu ?

Dağıtıma çıkmadan bunu konuşmam lazım erken saatte gidemem oraya müşteri hizmetlerini arayıp dağıtımı iptal edip almaya gitsem olur mu ?
Şubeye geldiğinde hemen gidip alabilirsen garanti olur. Şubeyi arayıp rica edebilirsin. Ya da... öndeki arabayı takip et.

Şubeye geldiğinde hemen gidip alabilirsen garanti olur. Şubeyi arayıp rica edebilirsin. Ya da... öndeki arabayı takip et.
Ya en erken 8 de işleme alıyorlar benim 9 da okulum var ve çok ters yerde şubesi o yüzden sordum hocam.

Hediyeyi aldığın kişiden senin yerine almasını rica et. Sonra ondan al yarınına ona hediye et.

En iyi seçenek kargoyla gelmesi gibi duruyor yazılanlara bakılırsa.

Sabah müşteri hizmetlerini ara şubeden almak istediğini söyle. Akşam alır, götürür verirsin

Knk telefon kimin üstüne? Seninse eğer kod geliyor veriyorsun, alıyorsun kargoyu.

Knk telefon kimin üstüne? Seninse eğer kod geliyor veriyorsun, alıyorsun kargoyu.
Alıcı olarak karşımdakinin numarasını yazmıştım. Ama satış dekontu vesaire benim üzerimer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,997
Üyeler
184,256
Son üye
jave7
Geri