Neler Yeni

basket ayakabısı öneri

enes33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
enes doğan
Merhaba arkadaşlar bütçem 2000 2500 civarı biraz aşabilirim rahat ve boğazları çok açık olmasın sade olursa güzel olur şimdiden teşekkürler.

fürdiegang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
adas dadas

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,571
İsim
Taha yücel

Ben en üstteki modelini alıcam belki ssende beğenirsin diye atim dedim

enes33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
enes doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben en üstteki modelini alıcam belki ssende beğenirsin diye atim dedim
Sağol teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İç saha mı dış mı. Ayrıca pozisyonun ne ?
Dış saha oyun kurucu

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes Öztürk
Merhaba arkadaşlar bütçem 2000 2500 civarı biraz aşabilirim rahat ve boğazları çok açık olmasın sade olursa güzel olur şimdiden teşekkürler.
Kd 15 alın piyasadaki en rahat ayakkabılardan bir tanesidir. Yastıklaması çok iyi veya zoom freak 4 yada luka 1 alternatif olabilir

Kd 15 alın piyasadaki en rahat ayakkabılardan bir tanesidir. Yastıklaması çok iyi veya zoom freak 4 yada luka 1 alternatif olabilir

'Rey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Violet'T

Hocam ben de basketbol ayakkabısı arıyorum ama basketbol için değil günlük spor ayakkabı gibi giymek için okula, dışarıya giymek için ne önerirsin? Bir de Hoopers Tr sitesi güvenilir mi ve orijinal ürün mü satıyorlar?

Hyperr30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Enes Öztürk
Hocam ben de basketbol ayakkabısı arıyorum ama basketbol için değil günlük spor ayakkabı gibi giymek için okula, dışarıya giymek için ne önerirsin? Bir de Hoopers Tr sitesi güvenilir mi ve orijinal ürün mü satıyorlar?
İmmortality 2 alabilirsin görünüş anlamda hem güzel hem rahat hoopers tr hakkında bilgim yok. Bence sokakta giyeceksen basketbol ayakkabısı almana gerek yok ama yinede sen bilirsin.

DaffyGraphic

80+ Silver

Jordan 1 Mid ne hocam, basketbol için pek sayılmaz o ayakkabı.

@fürdiegang Gülmenizin sebebini öğrenebilir miyim? Günlük kullanım için olan ayakkabıyı basketbol ayakkabısı atmak içinde iyiymiş. O ayakkabıyı basketbol için giyenler zaten normal değillerdir. Basketbol ayakkabısı olarak ismi geçebilir, ama değil.

fürdiegang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
adas dadas
Jordan 1 Mid ne hocam, basketbol için pek sayılmaz o ayakkabı.

@fürdiegang Gülmenizin sebebini öğrenebilir miyim? Günlük kullanım için olan ayakkabıyı basketbol ayakkabısı atmak içinde iyiymiş. O ayakkabıyı basketbol için giyenler zaten normal değillerdir. Basketbol ayakkabısı olarak ismi geçebilir, ama değil.
günlük ayakkabı mı? lashjkdfklşjashdflasdf

DaffyGraphic

80+ Silver
günlük ayakkabı mı? lashjkdfklşjashdflasdf
O ayakkabı tamamen deri bu arada. Basketbol oynarsan bu ayakkabıya yazık edersin. Çok daha iyi seçenekler var bu fiyata. İsim olarak basketbol ayakkabısı geçebilir. Air deldon gibi modeller varken, jordan 1 mid önermenden, basketbol ayakkabıları hakkında pek bilgin olmadığı ortada.

Top Bottom