Neler Yeni

Basketbol topu önerisi

HT-WETA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Heykelli
Bütçe max 100TL basketbol topu önerir misiniz?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yeni başladıysan önermem,genelde 1 yıl üstü oyuncular için öneriyorum,kendim 3 yıldır oynuyorum ama yinede biraz ağır geliyor.

HT-WETA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Heykelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni başladıysan önermem,genelde 1 yıl üstü oyuncular için öneriyorum,kendim 3 yıldır oynuyorum ama yinede biraz ağır geliyor.
https://www.amazon.com.tr/NIKE-Ball...1UNQM1SR2CHM&rnid=13484261031&s=sports&sr=1-1
Bu nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Emir İşsever
Bu ikisi de tavsiyemdir. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bu ikisi de tavsiyemdir. :)

Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.
Bunuda alabilirsin ancak benim attığım 10 çivi darbesine kadar dayanıklı.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
nike yazdığına aldanma. Orijinal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunuda alabilirsin ancak benim attığım 10 çivi darbesine kadar dayanıklı.
Peki ağır dedin ya bu olumsuz bir özellik mi?
Bir de olumsuz yanı var mı topun?

HT-WETA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Heykelli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İsmail_68

80+ Bronze
Bunu öneririm bende kullanıyorum gayet memnunum.

Bunu almanı önermem. Popüler bir top olsa da tır lastiği gibi garip bir yapısı var ve çok ağır :D
Çok sağlam olması dışında bir esprisi yok bence.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Peki ağır dedin ya bu olumsuz bir özellik mi?
Bir de olumsuz yanı var mı topun?
2-3 Saat kullanımdan sonra kolların yoruluyor o kadar,30 dk dinlenmeyle geçiyor.Başka olumsuz yanı yok.Biraz güçlü değilsen 6 numara öneririm.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bunu öneririm bende kullanıyorum gayet memnunum.
Arkadaş umarım sorun etmez ama basketbol topu ben de arıyorum. Bu 70 liralık olan ile 100 liralık olanın ne farkı var tam olarak?
Bunu almanı önermem.
Sağlam olması iyi değil mi? Cidden çok mu ağır? Peki bu 70 liralık olan sağlam mı (sağlamdır da illaki ne kadar sağlamdır)?
2-3 Saat kullanımdan sonra kolların yoruluyor o kadar,30 dk dinlenmeyle geçiyor.Başka olumsuz yanı yok.Biraz güçlü değilsen 6 numara öneririm.
Valla güçlü biri değilim. Şey diyeceğim yukarıda arkadaş önermem dedi. Katılıyor musun? Sen neden bunu o neden onu tercih ediyor?

İsmail_68

80+ Bronze
Arkadaş umarım sorun etmez ama basketbol topu ben de arıyorum. Bu 70 liralık olan ile 100 liralık olanın ne farkı var tam olarak?

Sağlam olması iyi değil mi? Cidden çok mu ağır? Peki bu 70 liralık olan sağlam mı (sağlamdır da illaki ne kadar sağlamdır)?

Valla güçlü biri değilim. Şey diyeceğim yukarıda arkadaş önermem dedi. Katılıyor musun? Sen neden bunu o neden onu tercih ediyor?
100 lira olan daha kalın ve içinde patlayınca delikleri kapatan bir sıvı vardı diye hatırlıyorum. 70 lira olan da sağlam top tabii ki diğer kadar olmasa da. Çok fazla top deneyim ettim ve bu 100 lira olan topu hiçbir zaman sevemedim. Oynarken bana keyif vermiyor çok ağır olması ve kalın yapısından dolayı. Dechatlon'a gitme şansınız varsa ikisini de denemenizi öneririm. Daha iyi karar verebilirsiniz.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Kaç yıllık deneyiminiz var ? 7 numara olan toplar zaten ağırdır.Benim attığımla 70 liralığın arasında olan farklar;
1-Yapıları daha farklı,70 liralık benekli bir yapıya sahipken benim attığım kavuçuk.
2-Dayanıklılık;70 Liralık olan top 1-2 çivide patlarken benim attığım 10 çiviye kadar dayanıklı.
Benim attığım topu öneririm eski versiyonunuda kullanıyorum çok beğendim için yeni versiyonunuda attım isterseniz fotoğraf atabilirim dışarda kullandıktan sonra nasıl gözüktüğü hakkında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 lira olan daha kalın ve içinde patlayınca delikleri kapatan bir sıvı vardı diye hatırlıyorum. 70 lira olan da sağlam top tabii ki diğer kadar olmasa da. Çok fazla top deneyim ettim ve bu 100 lira olan topu hiçbir zaman sevemedim. Oynarken bana keyif vermiyor çok ağır olması ve kalın yapısından dolayı.
7 Numara toplar her zaman ağırdır burda çok ağır tabiri kullanmanız yanlış olmuş,içindeki sıvı ve kavuçuk yapısından dolayı 200gr. falan daha ağır bu top.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,894
Üyeler
167,900
Son üye
Canblader
Top Bottom