https://www.amazon.com.tr/NIKE-Ball...1UNQM1SR2CHM&rnid=13484261031&s=sports&sr=1-1Yeni başladıysan önermem,genelde 1 yıl üstü oyuncular için öneriyorum,kendim 3 yıldır oynuyorum ama yinede biraz ağır geliyor.
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
Yeni başladıysan önermem,genelde 1 yıl üstü oyuncular için öneriyorum,kendim 3 yıldır oynuyorum ama yinede biraz ağır geliyor.
Arama Sonuçları | Decathlon
Aradığınız kelimeye ait tüm sonuçları bu sayfadan öğrenebilir, ürünlerin detaylarına göz atıp Decathlon'dan istediğiniz ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.www.decathlon.com.tr
6 aydır kullanıyorum trendyoldan almıştım gayet güzel
Bunuda alabilirsin ancak benim attığım 10 çivi darbesine kadar dayanıklı.Bu ikisi de tavsiyemdir.Arama Sonuçları | Decathlon
Cevabımı sevdiyseniz > 'Rapor Et > 'En İyi Cevap' seçebilirsiniz.
nike yazdığına aldanma. Orijinal değil.
Peki ağır dedin ya bu olumsuz bir özellik mi?Bunuda alabilirsin ancak benim attığım 10 çivi darbesine kadar dayanıklı.
2-3 Saat kullanımdan sonra kolların yoruluyor o kadar,30 dk dinlenmeyle geçiyor.Başka olumsuz yanı yok.Biraz güçlü değilsen 6 numara öneririm.Peki ağır dedin ya bu olumsuz bir özellik mi?
Bir de olumsuz yanı var mı topun?
Arkadaş umarım sorun etmez ama basketbol topu ben de arıyorum. Bu 70 liralık olan ile 100 liralık olanın ne farkı var tam olarak?Bunu öneririm bende kullanıyorum gayet memnunum.
Sağlam olması iyi değil mi? Cidden çok mu ağır? Peki bu 70 liralık olan sağlam mı (sağlamdır da illaki ne kadar sağlamdır)?Bunu almanı önermem.
Valla güçlü biri değilim. Şey diyeceğim yukarıda arkadaş önermem dedi. Katılıyor musun? Sen neden bunu o neden onu tercih ediyor?2-3 Saat kullanımdan sonra kolların yoruluyor o kadar,30 dk dinlenmeyle geçiyor.Başka olumsuz yanı yok.Biraz güçlü değilsen 6 numara öneririm.
100 lira olan daha kalın ve içinde patlayınca delikleri kapatan bir sıvı vardı diye hatırlıyorum. 70 lira olan da sağlam top tabii ki diğer kadar olmasa da. Çok fazla top deneyim ettim ve bu 100 lira olan topu hiçbir zaman sevemedim. Oynarken bana keyif vermiyor çok ağır olması ve kalın yapısından dolayı. Dechatlon'a gitme şansınız varsa ikisini de denemenizi öneririm. Daha iyi karar verebilirsiniz.Arkadaş umarım sorun etmez ama basketbol topu ben de arıyorum. Bu 70 liralık olan ile 100 liralık olanın ne farkı var tam olarak?
Sağlam olması iyi değil mi? Cidden çok mu ağır? Peki bu 70 liralık olan sağlam mı (sağlamdır da illaki ne kadar sağlamdır)?
Valla güçlü biri değilim. Şey diyeceğim yukarıda arkadaş önermem dedi. Katılıyor musun? Sen neden bunu o neden onu tercih ediyor?
Kaç yıllık deneyiminiz var ? 7 numara olan toplar zaten ağırdır.Benim attığımla 70 liralığın arasında olan farklar;Arkadaş umarım sorun etmez ama basketbol topu ben de arıyorum. Bu 70 liralık olan ile 100 liralık olanın ne farkı var tam olarak?
Sağlam olması iyi değil mi? Cidden çok mu ağır? Peki bu 70 liralık olan sağlam mı (sağlamdır da illaki ne kadar sağlamdır)?
Valla güçlü biri değilim. Şey diyeceğim yukarıda arkadaş önermem dedi. Katılıyor musun? Sen neden bunu o neden onu tercih ediyor?
7 Numara toplar her zaman ağırdır burda çok ağır tabiri kullanmanız yanlış olmuş,içindeki sıvı ve kavuçuk yapısından dolayı 200gr. falan daha ağır bu top.100 lira olan daha kalın ve içinde patlayınca delikleri kapatan bir sıvı vardı diye hatırlıyorum. 70 lira olan da sağlam top tabii ki diğer kadar olmasa da. Çok fazla top deneyim ettim ve bu 100 lira olan topu hiçbir zaman sevemedim. Oynarken bana keyif vermiyor çok ağır olması ve kalın yapısından dolayı.