Diğer 7 numara toplara göre çok daha ağır, o anlamda söyledim.7 Numara toplar her zaman ağırdır burda çok ağır tabiri kullanmanız yanlış olmuş,içindeki sıvı ve kavuçuk yapısından dolayı 200gr. falan daha ağır bu top.
O Decathlon daki topun eski modeli bende var r500 olan(sadece üzerinde çizimleri yok) içinde bi tıpa gibi bişey var top delindiği zaman o deliği kapatıyor.Arkadaş umarım sorun etmez ama basketbol topu ben de arıyorum. Bu 70 liralık olan ile 100 liralık olanın ne farkı var tam olarak?
Sağlam olması iyi değil mi? Cidden çok mu ağır? Peki bu 70 liralık olan sağlam mı (sağlamdır da illaki ne kadar sağlamdır)?
Valla güçlü biri değilim. Şey diyeceğim yukarıda arkadaş önermem dedi. Katılıyor musun? Sen neden bunu o neden onu tercih ediyor?
İçinde jel var hocam,havayla temas ettiği yerdeki deliği kapatıyor,miktarı yüzünden 10 deliğe kadar kapatabiliyor.O Decathlon daki topun eski modeli bende var r500 olan(sadece üzerinde çizimleri yok) içinde bi tıpa gibi bişey var top delindiği zaman o deliği kapatıyor.
Diğer 7 numara toplara göre çok daha ağır, o anlamda söyledim.
Ağır olması outdoor topu olmasından kaynaklı. Eğer daha normal ağırlıkta istiyorsan molten önereyim kendim resmi maçlarda kullandığım top. Ancak fiyatı pahalı.nike yazdığına aldanma. Orijinal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki ağır dedin ya bu olumsuz bir özellik mi?
Bir de olumsuz yanı var mı topun?
Molten adamdır,dış mekanda kullanılırsa adam değildir.Ağır olması outdoor topu olmasından kaynaklı. Eğer daha normal ağırlıkta istiyorsan molten önereyim kendim resmi maçlarda kullandığım top. Ancak fiyatı pahalı.
Bende önceden nike ın indoor topu vardı. Onu dışarda kullandığım için derisi soyuldu ve o soyulan deri elimi nasır yaptı hep. Zaten 2 aya patladı. Her ayda bir top patlatırım bu r500 1.5 senedir dayanıyor bana.Molten adamdır,dış mekanda kullanılırsa adam değildir.
Zaten resmi maçlarda oynuyorum onunla. Bide antremanda. Kendim almaya para yok. XdMolten adamdır,dış mekanda kullanılırsa adam değildir.
Hocam internette deri hali neden satılmıyor ? Benim maçlarda kullandığımda deriye benzer bi yapısı vardı ama internette bulamadım.Bende önceden nike ın indoor topu vardı. Onu dışarda kullandığım için derisi soyuldu ve o soyulan deri elimi nasır yaptı hep. Zaten 2 aya patladı. Her ayda bir top patlatırım bu r500 1.5 senedir dayanıyor bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten resmi maçlarda oynuyorum onunla. Bide antremanda. Kendim almaya para yok. Xd
Satılıyor olması lazım daha geçen Decathlon da görmüştüm. Gl7x di galiba. Bide sen basketbol oynuyormusun?(lisanslı olarak)Hocam internette deri hali neden satılmıyor ? Benim maçlarda kullandığımda deriye benzer bi yapısı vardı ama internette bulamadım.
Lisanslı olarak oynuyorum yaklaşık bi 4 ay önce mecbur bıraktım,dershanemle çakışıyordu ve 8.sınıfım lgs var mecbur,ama lgsden sonra tekrar başlıyıcam.Satılıyor olması lazım daha geçen Decathlon da görmüştüm. Gl7x di galiba. Bide sen basketbol oynuyormusun?(lisanslı olarak)
Bende 8. Sınıfta ara vermiştim şimdi durmadan devam. Yaz ligi başlıyor şimdi tbf yeni bişey çıkarmış yaz ligi adında. 2020 sezonunun(koronadan dolayı iptal edilen maçların) telafisi gibi bişey. Hazırlık maçı gibi yani eleme sistemi yada puan sistemi yok(ama yine resmi turnuva yani tbf düzenliyor) asıl lig Ekim de başlıyor yani. 2021-22 sezonu.Lisanslı olarak oynuyorum yaklaşık bi 4 ay önce mecbur bıraktım,dershanemle çakışıyordu ve 8.sınıfım lgs var mecbur,ama lgsden sonra tekrar başlıyıcam.
Bu hafta sonu awm ye gidicem orda decathlon var sitesinden bakınca stoğu var görünüyo gidip bakmayı düşünüyorum.R500 Hardground alabilirisiniz,ağır gelebilir ama sağlamdır.İmkanınız varsa decathlona gidip topu kendinize göre seçmeniz daha iyi olur.