Neler Yeni

Basketbol topu önerisi

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kaç numara olacak? Ve ne kadardır oynuyorsunuz?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaş umarım sorun etmez ama basketbol topu ben de arıyorum. Bu 70 liralık olan ile 100 liralık olanın ne farkı var tam olarak?

Sağlam olması iyi değil mi? Cidden çok mu ağır? Peki bu 70 liralık olan sağlam mı (sağlamdır da illaki ne kadar sağlamdır)?

Valla güçlü biri değilim. Şey diyeceğim yukarıda arkadaş önermem dedi. Katılıyor musun? Sen neden bunu o neden onu tercih ediyor?
O Decathlon daki topun eski modeli bende var r500 olan(sadece üzerinde çizimleri yok) içinde bi tıpa gibi bişey var top delindiği zaman o deliği kapatıyor.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
O Decathlon daki topun eski modeli bende var r500 olan(sadece üzerinde çizimleri yok) içinde bi tıpa gibi bişey var top delindiği zaman o deliği kapatıyor.
İçinde jel var hocam,havayla temas ettiği yerdeki deliği kapatıyor,miktarı yüzünden 10 deliğe kadar kapatabiliyor.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Diğer 7 numara toplara göre çok daha ağır, o anlamda söyledim.
nike yazdığına aldanma. Orijinal değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ağır dedin ya bu olumsuz bir özellik mi?
Bir de olumsuz yanı var mı topun?
Ağır olması outdoor topu olmasından kaynaklı. Eğer daha normal ağırlıkta istiyorsan molten önereyim kendim resmi maçlarda kullandığım top. Ancak fiyatı pahalı.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ağır olması outdoor topu olmasından kaynaklı. Eğer daha normal ağırlıkta istiyorsan molten önereyim kendim resmi maçlarda kullandığım top. Ancak fiyatı pahalı.
Molten adamdır,dış mekanda kullanılırsa adam değildir.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende önceden nike ın indoor topu vardı. Onu dışarda kullandığım için derisi soyuldu ve o soyulan deri elimi nasır yaptı hep. Zaten 2 aya patladı. Her ayda bir top patlatırım bu r500 1.5 senedir dayanıyor bana.

Zaten resmi maçlarda oynuyorum onunla. Bide antremanda. Kendim almaya para yok. Xd

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bende önceden nike ın indoor topu vardı. Onu dışarda kullandığım için derisi soyuldu ve o soyulan deri elimi nasır yaptı hep. Zaten 2 aya patladı. Her ayda bir top patlatırım bu r500 1.5 senedir dayanıyor bana.

Zaten resmi maçlarda oynuyorum onunla. Bide antremanda. Kendim almaya para yok. Xd
Hocam internette deri hali neden satılmıyor ? Benim maçlarda kullandığımda deriye benzer bi yapısı vardı ama internette bulamadım.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam internette deri hali neden satılmıyor ? Benim maçlarda kullandığımda deriye benzer bi yapısı vardı ama internette bulamadım.
Satılıyor olması lazım daha geçen Decathlon da görmüştüm. Gl7x di galiba. Bide sen basketbol oynuyormusun?(lisanslı olarak)

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Satılıyor olması lazım daha geçen Decathlon da görmüştüm. Gl7x di galiba. Bide sen basketbol oynuyormusun?(lisanslı olarak)
Lisanslı olarak oynuyorum yaklaşık bi 4 ay önce mecbur bıraktım,dershanemle çakışıyordu ve 8.sınıfım lgs var mecbur,ama lgsden sonra tekrar başlıyıcam.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lisanslı olarak oynuyorum yaklaşık bi 4 ay önce mecbur bıraktım,dershanemle çakışıyordu ve 8.sınıfım lgs var mecbur,ama lgsden sonra tekrar başlıyıcam.
Bende 8. Sınıfta ara vermiştim şimdi durmadan devam. Yaz ligi başlıyor şimdi tbf yeni bişey çıkarmış yaz ligi adında. 2020 sezonunun(koronadan dolayı iptal edilen maçların) telafisi gibi bişey. Hazırlık maçı gibi yani eleme sistemi yada puan sistemi yok(ama yine resmi turnuva yani tbf düzenliyor) asıl lig Ekim de başlıyor yani. 2021-22 sezonu.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
R500 Hardground alabilirisiniz,ağır gelebilir ama sağlamdır.İmkanınız varsa decathlona gidip topu kendinize göre seçmeniz daha iyi olur.

HT-WETA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Heykelli
R500 Hardground alabilirisiniz,ağır gelebilir ama sağlamdır.İmkanınız varsa decathlona gidip topu kendinize göre seçmeniz daha iyi olur.
Bu hafta sonu awm ye gidicem orda decathlon var sitesinden bakınca stoğu var görünüyo gidip bakmayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,383
Üyeler
167,967
Son üye
roadson
Top Bottom