Neler Yeni

Çözüldü✓ Başlangıç Bios Ekranı yok Yardım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
Merhaba arkadaşlar biosa girmem gerekiyor bir işim var ama başlarken hiç bir ekran gelmiyor 10-15 saniye signal yok
diyor ama sonra windows 11 Ana ekranı açılıyor kullanabiliyorum ama biosa girmem gerek ve internette bunun hakkında hiçbir bilgi yok.

Youtube videoya çekip yükldim sorunu linkten izliyip çözümünü söylermisiniz lütfen

Lütfen yardım edin

alex jensen

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar biosa girmem gerekiyor bir işim var ama başlarken hiç bir ekran gelmiyor 10-15 saniye signal yok
diyor ama sonra windows 11 Ana ekranı açılıyor kullanabiliyorum ama biosa girmem gerek ve internette bunun hakkında hiçbir bilgi yok.

Youtube videoya çekip yükldim sorunu linkten izliyip çözümünü söylermisiniz lütfen

Lütfen yardım edin
Kardesim islemcin onboard ise ordan goruntu al yoksa baska bur gpudan goruntu alman gerek bende de ayni sorun var ekran kartimin biosundan dolayi giremiyorum

EXec

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Hasan basri karkan

Lütfen yardım edin
Hocam anakart modeliniz nedir biosa girmek için tuşa basiyormusunuz

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mehmetcan İvrendi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam anakart modeliniz nedir biosa girmek için tuş
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk Biosa girersem ekran gözükmüyor Biosa giriyor ama ekran gözükmüyor

Kardesim islemcin onboard ise ordan goruntu al yoksa baska bur gpudan goruntu alman gerek bende de ayni sorun var ekran kartimin biosundan dolayi giremiyorum
Knk sebebi ney kullanıcı sorunumu yoksa üreticimi

• Beğen
Reaksiyonlar: EXec

alex jensen

80+ Silver

Knk Biosa girersem ekran gözükmüyor Biosa giriyor ama ekran gözükmüyor

Knk sebebi ney kullanıcı sorunumu yoksa üreticimi
Kullanici sorunu sen dedigimi yap baska bir gpu ile goruntu almaya calis kendi gpunu sök

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom