Buram buram troll koktuBen böyle basit hacker yapmak istiyorum yardımcı olacak varmi acaba
WiFi şifre kırma falan yasim 10 annem İnternet vermiyor da
Komik trolmüş keremBen böyle basit hacker yapmak istiyorum yardımcı olacak varmi acaba
Önce modemin arkasını kontrol etmen gerekiyor. Wifi şifresinin orada yazdığını umuyorum. Sonra gidiyorsun modemin arkasındaki küçük deliğe iğne sokuyorsun. Çıt diye bir ses gelicek. 6-7 saniye basılı tutuyorsun. Modemin ışıkları bi titreyip git gel yapıcak. Yanması gereken ışıklar tekrar yanınca arkasındaki şifreyi kullanarak giriş yapıyorsunBen böyle basit hacker yapmak istiyorum yardımcı olacak varmi acaba
senaryonun sonrası;Önce modemin arkasını kontrol etmen gerekiyor. Wifi şifresinin orada yazdığını umuyorum. Sonra gidiyorsun modemin arkasındaki küçük deliğe iğne sokuyorsun. Çıt diye bir ses gelicek. 6-7 saniye basılı tutuyorsun. Modemin ışıkları bi titreyip git gel yapıcak. Yanması gereken ışıklar tekrar yanınca arkasındaki şifreyi kullanarak giriş yapıyorsun
Öyle demeyin belki ihtiyacı vardır
Herkese bir ayar vermeler. Hackerım ben diye evin içinde gezmelersenaryonun sonrası;
bu sefer evdeki kimse internete giremeyip deli oluyor ve sen çaktırmıyorsun.
00101011010101 yazısıKapsonlu heçkır pp
TROLBen böyle basit hacker yapmak istiyorum yardımcı olacak varmi acaba