Salinabugabuup
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Anasınıfından beri asosyal bir çocuğum . Anasınıfında da olmazsın be asosyal diyorsanız cidden öyleyim. Şu ana kadar 1 tane bile arkadaşım olmadı , kimseyle gidip konuşamadım , telefon numaramı soranlara bile cevap veremedim . Okulda ucube gibi takıldım , ev de mağaraydı benim için bir orda rahattım . Sonra lgs ile güzel bir puan yapıp iyi bir liseye gittim . İlk o zaman sosyal anksiyete başladı . İlk zamanlarda sorun değildi ama sonradan herkes benim arkamdan konuşuyormuş gibi hissetmeye başladım (his değil aslında arkamdan konuştuklarından emindim ama konuşmuyorlardı) . Bazılarınız ciddiye almıyacaltır ama günde 2 kez kusmaya başladım sürekli başım dönüyordu . Psikolağa da gittim baya işe yaradı 2 tane de ilaç kullanmaya başladım. Şu an durumum daha iyi eskisine kıyasla. Bu sene farklı bir okula geçicem okul değiştirdim yurtta kalacağım yeni bir başlangıç yapmak istiyorum , yine asosyal olmaya razıyım ama en azından durumum eskisi gibi olsun istemiyorum. Eski okuldan tanıdık falan çıkarsa camdan atlarım . Tavsiyeleriniz nelerdir ne olacak bu halim , öyle diğer asosyaller gibi değilim durumum cidden kötü . Hiçbir spor da yapmıyorum hayatımda futbol oynamadım beden derslerinde ne halt yiyeceğim acaba. Bi 4 sene daha katlanırım belki ama üniversitede de durumum böyle olursa sonum intihar . psikoloğa git demenize gerek yok zaten gidiyorum . Bir de ailem sosyal olmamı bekliyor onun da baskısı var. Buraya kadar okuduysanız teşekkürler. Ne olacak bu halim ne yapmamı tavsiye edersiniz.