Neler Yeni

başlangıçta ana kartın modeli gözüküyor

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
merhaba ben çağrı windows 11 e geçtim onun başlangıcını ayrı bir seviyorum internette görmüştüm açılışını kurdum ama açılırken anakartımla alakalı şeyler var anakartım msı nin pro series serisinden bir anakart başlangıçta windows logosu ve açılışı yerine ekranda anakart serimin logosu var yani 3 boyutlu pir P harfi ve yanında pro series yazıyor ben windows açılış ekranını görmek istiyorum nasıl yapabilirim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
merhaba ben çağrı windows 11 e geçtim onun başlangıcını ayrı bir seviyorum internette görmüştüm açılışını kurdum ama açılırken anakartımla alakalı şeyler var anakartım msı nin pro series serisinden bir anakart başlangıçta windows logosu ve açılışı yerine ekranda anakart serimin logosu var yani 3 boyutlu pir P harfi ve yanında pro series yazıyor ben windows açılış ekranını görmek istiyorum nasıl yapabilirim
BIOS'a girip Secure Boot ayarını devre dışı bırakman gerekiyor.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler çok hızlı döndün çok saol
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada secure boot güvenli önyükleme anlamına geliyor sanırım bunu kapatırsam sorun çıkarmı güvenlimi yani

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
teşekkürler çok hızlı döndün çok saol
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada secure boot güvenli önyükleme anlamına geliyor sanırım bunu kapatırsam sorun çıkarmı güvenlimi yani
Hayır sorun çıkarmaz virüs vb. girmez için rahat olsun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
yok virüs değil bişey yüklemiyorum etmiyorum sadece sormak için dedim teşekkürler ayrıca
Rica ederim. Eğer işe yaramaz ise Quiet Boot seçeneğini kapat. O da yoksa Full Screen Logo Show ayarını kapat. İlla ki birinden biri olacaktır. Anakarttan anakarta değişebiliyor çünkü isimler.

cagari

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
cagari
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rica ederim. Eğer işe yaramaz ise Quiet Boot seçeneğini kapat. O da yoksa Full Screen Logo Show ayarını kapat. İlla ki birinden biri olacaktır. Anakarttan anakarta değişebiliyor çünkü isimler.
oldu adamsın sen çok teşekkürler

Top Bottom