Neler Yeni

Çözüldü✓ Bass tuşu olan kulaklik modelleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir ışık
Bütçe
5
Konuda yazdığı üzere bas tuşu bulunan oyuncu kulaklik modelleri arıyorum bildiğiniz ne varsa yazın lütfen

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,927
İsim
yusuf ecer
Bass tuşu derken?

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serkan karakaya
anker soundcore q serisinde var diye biliyorum birde bass arıyorsan skullcrusher al ama ekolayzerlede her kulaklığın bassını artırabilirsin bence
Bu dediklerin oyuncu kulaklığı degil normal kulaklık ben soundcore q 45 kullanıyorum basi uygulama üzerinden ve normal. Skullcandy bass canavarı ama ses nasil bilemem. Ama bunlar normal kulaklık oyuncu kulaklığı islevi yok bunlarda

Bu dediklerin oyuncu kulaklığı degil normal kulaklık ben soundcore q 45 kullanıyorum basi uygulama üzerinden ve normal. Skullcandy bass canavarı ama ses nasil bilemem. Ama bunlar normal kulaklık oyuncu kulaklığı islevi yok bunlarda
oyun için kullandığın kulaklıkta bass tuşunu napacaksın ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekolayzer kullanmak bu kadar zor değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir ışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun için kullandığın kulaklıkta bass tuşunu napacaksın ki

ekolayzer kullanmak bu kadar zor değil
dostum ekolayzer kullanmanın zor olduğunu söylemen bana sadece bass tuşu olan kulaklıklardan müzik dinlemediğini düşündürtüyor. ayrıca ekolayzer dediğin şey benim dediğime yaklaşamaz bile

dostum ekolayzer kullanmanın zor olduğunu söylemen bana sadece bass tuşu olan kulaklıklardan müzik dinlemediğini düşündürtüyor. ayrıca ekolayzer dediğin şey benim dediğime yaklaşamaz bile
bass tuşu ne yapıyor sanıyosun kankam benim aletin içine uçakla woofer indirmeyeceğine göre ekolayzerle oynuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir ışık
hem müzik hem oyun olarak kullanacagım bu arada

bass tuşu ne yapıyor sanıyosun kankam benim aletin içine uçakla woofer indirmeyeceğine göre ekolayzerle oynuyor
ekolayzerla oynamıyor dostum fiziksel bi şey hadi ama bilmeyenler yorum yazmasın lütfen öneri olarak sadece ürün yazarsanız sevinirim.

hem müzik hem oyun olarak kullanacagım bu arada

ekolayzerla oynamıyor dostum fiziksel bi şey hadi ama bilmeyenler yorum yazmasın lütfen öneri olarak sadece ürün yazarsanız sevinirim.
aynen kulaklık şirketi uçakla woofer indiriyor kulaklığın içine

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Emir ışık
kardeşim kulaklık şirketi değil ben indiricem sana şimdi bişeyler. bilmedigin şeye yorum yapma.

aynen kulaklık şirketi uçakla woofer indiriyor kulaklığın içine

Buna bak bidaha da çocuk gibi yazı yazma bilmiyorsan bilmiyorum de.

kardeşim kulaklık şirketi değil ben indiricem sana şimdi bişeyler. bilmedigin şeye yorum yapma.

Buna bak bidaha da çocuk gibi yazı yazma bilmiyorsan bilmiyorum de.
gamepower kıcını silmeyi becersin önce sen fiziksel bir şey mi sanıyorsun bunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom