Yardım Batarya şişmişmi? şişmemişmi anlayamadım?

Mete?

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
282
Merhaba biliyorsunuz nokia n8 teelfon var sorunsuz çalışıyor ama bir şey fark ettim telefonun alt tarafı biraz dışarı yönelmiş gibi ama batarya şişmişmi şişmemişmi anlayamadım çünkü şarj gayet iyi gidiyor? ben emin olmamakla beraber şişmemiş olabileceğini düşünüyorum çünkü telefon hasarlı galiba 2-3 kere yere düşmüş yamulma izleri var bazı yerlerde çizik var batarya bence şişmemiş ama şişmişse ne yapabilirim?

telefonu hayal mi ediyoruz kardeşim atsana fotoğraf.
yada 50 tane konu açmak yerine bir çılgınlık yapıp açtığın konuların altında yardım isteyebilirsin.

Merhaba biliyorsunuz nokia n8 teelfon var sorunsuz çalışıyor ama bir şey fark ettim telefonun alt tarafı biraz dışarı yönelmiş gibi ama batarya şişmişmi şişmemişmi anlayamadım çünkü şarj gayet iyi gidiyor? ben emin olmamakla beraber şişmemiş olabileceğini düşünüyorum çünkü telefon hasarlı galiba 2-3 kere yere düşmüş yamulma izleri var bazı yerlerde çizik var batarya bence şişmemiş ama şişmişse ne yapabilirim?
allah için iş bul lütfen.

telefonu hayal mi ediyoruz kardeşim atsana fotoğraf.
yada 50 tane konu açmak yerine bir çılgınlık yapıp açtığın konuların altında yardım isteyebilirsin.
Atıyorum (Fark etiysen o taraf biraz daha kalkmış)
WIN_20250322_12_00_20_Pro.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

allah için iş bul lütfen.
Yaz tatilinde

Hocam bunlarla uğraşacağınıza yaşınıza uygun bir işe girip güzel bir telefon alsanız güzel olmaz mı?

Telefon at gitsin uğraşma sen DDR2 PC den devam
Oda çalışmıyor nasıl devam edeyim (psu girişi içine göçtü)

Hocam bunlarla uğraşacağınıza yaşınıza uygun bir işe girip güzel bir telefon alsanız güzel olmaz mı?
Bizim buralarda tek sanayi var orayıda sevmiyorum çoğu akrabam zamnında gidip ağır muamele görmüş dayak yemiş

Bizim buralarda tek sanayi var orayıda sevmiyorum çoğu akrabam zamanında gidip ağır muamele görmüş dayak yemiş

Geri