Neler Yeni

Batman Arkham City GOTY Oyununda Hatalı Türkçe Yama Sorunu Nasıl Düzeltilir?

Nwork

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Berke Umut Karadağ
Arkadaşlar merhaba. Batman Arkham serisinin bu güzide oyununu hepiniz bilirsiniz. Serinin en iyi oyunlarındandır fakat türkçe yama konusunda yıllardır düzeltilememiş bir oyun kendisi. İngilizcem henüz pek iyi olmadığı için oyuna türkçe yama kurmak istedim fakat diğer Batman Arkham oyunlarındaki gibi %100 çalışan bir türkçe yama bulamadım. Oyunun textleri hep ingilizce ileriyor. Güvenilir ve hatasız çalışan türkçe yama önerir misiniz? Sitesinden önerirseniz daha iyi olur, trojan gibi durumlara karşı hassas birisiyim, teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Arkadaşlar merhaba. Batman Arkham serisinin bu güzide oyununu hepiniz bilirsiniz. Serinin en iyi oyunlarındandır fakat türkçe yama konusunda yıllardır düzeltilememiş bir oyun kendisi. İngilizcem henüz pek iyi olmadığı için oyuna türkçe yama kurmak istedim fakat diğer Batman Arkham oyunlarındaki gibi %100 çalışan bir türkçe yama bulamadım. Oyunun textleri hep ingilizce ileriyor. Güvenilir ve hatasız çalışan türkçe yama önerir misiniz? Sitesinden önerirseniz daha iyi olur, trojan gibi durumlara karşı hassas birisiyim, teşekkürler.
yaptığım rehbere bak

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan
gerilmene gerek yok aradan 1 yıl geçmiş artık pek bir önemi yoktur diye dedim

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Göktuğ Demircan
düşüncesizlikle bir alakası var mı sence? aradan tamı tamına bir yıl geçmiş adam belki oynadı bitirdi? birde emir verir gibi yaptığım rehbere bak yazmışsın üslub yanlış bir kere orada senin yazman gereken "hala oyunu oynuyorsanız/ oynamayı düşünüyorsanız yaptığım rehbere bakabilirsiniz" gibi bir şey olmalı 1 yıl önceki konuya yazıp birde emir verir gibi "yaptığım rehbere bak" yazmak olmuş mu sence? tamam rehber yapmışsın çok güzel çok hoş ama tavır olarak lütfen kendini geliştir ve lütfen her konuya haklı olduğunu düşünerek değil de "ya acaba biryerde yanlış mı yaptım bi sorun mu oldu da onu demek istiyor" gibi düşün ayrıca orda küçük bir şaka yapmışım bana "cevap verdiğime şükret" gibi bir yanıt vermende hiç hoş değildi

Top Bottom