Öneri Batman: Arkham Origins VS Batman: Arkham Knight

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Daha önce hiç Batman oyunu oynamadım, şimdi denemek istiyorum. Almadan önce size de danışayım dedim, sizce bunlardan hangisi almaya değer ?

İkisi de iyi oyunlar. İndirimlerde Arkham Collection 17TL'ye kadar düşebiliyor. İndirim beklerseniz alabilirsiniz.

Tavsiyem Arkham Asylum'dan başlayıp sırasıyla City, Origins ve en son Knight oynayın.

İkisi de iyi oyunlar. İndirimlerde Arkham Collection 17TL'ye kadar düşebiliyor. İndirim beklerseniz alabilirsiniz.

Tavsiyem Arkham Asylum'dan başlayıp sırasıyla City, Origins ve en son Knight oynayın.
Hocam ben 2010 sonrası bakıyorum, o yüzden bu ikisi arasında kaldım.

ikisi de çok iyi oyunlar ama optimizasyon sorunlu batman oyunları 1080p de oynamanı tavsiye etmem oyun drop ve fps düşüyor

İlk önce origin oynaman lazım
Beğenirsen diğer 3 oyunu paket halinde alabilirsin 25 liraydı son indirimde paket

Origins en sığ oyunudur kötü değildir Knight çakar

ekran kartını kullanmıyor 1080p de kullanmadiği için oyunlar da drop meydana geliyor

Hikayesel olarak Origin ilk oyun fakat ilk oyun olarak onu oynamasını tavsiye etmem. Zira Knight dışında diğer oyunlar daha kötü gelecektir gözüne.
O yüzden dedim zaten.Önce 7.75 liraya origins alır sonra da 25 liraya diğer üçünü alır sırayla oynar diye düşündüm

Geri