Neler Yeni

Batman Arkham serisini hangi sıra ile oynamalıyım??

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Eveet, corona sağ olsun(!) 1 yılda çok oyun serisi bitirdim. Şimdi sıra geldi Batman'e. Batman Arkham serisinden 2 oyunu birkaç saat oynayıp silmiştim. Şimdi seriyi bitirmek istiyorum. Bana oyunların kronolojik olarak, yani hikayesini anlayabileceğim şekilde sıralamasını söyler misiniz? Bu arada bende Batman Arkham Asylum, Arkham City ve Arkham Knight var. Eksik olan bir tek Origins sanırım. Yine de eksiğim varsa bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Kronolojik olarak Origins, Asylum, City ve daha sonra Arkham Knight geliyor ancak bu şekilde oynamana gerek yok.

Asylum > City > Origins ve daha sonra da Knight'ı oynayabilirsin. Hangisiyle oynayacağını sen seç.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kronolojik olarak Origins, Asylum, City ve daha sonra Arkham Knight geliyor ancak bu şekilde oynamana gerek yok.

Asylum > City > Origins ve daha sonra da Knight'ı oynayabilirsin. Hangisiyle oynayacağını sen seç.
En son çıkan oyunu hangisi? Açık dünya gibi olan oyunu var diyorlardı bana.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Teşekkürler. Kusura bakmayın yoruyorum sizi de ama, acaba açık dünya dedikleriyle ilgili bir bilginiz var mıdır?
Açık dünya olayı doğru da öyle aman aman bir şey değil. Mafia oyunları gibi düşünün, açık dünya var ama görevden göreve gitmek için kullanıyorsunuz. Açık dünya yanlış hatırlamıyorsam Asylum dışındaki tüm oyunlarda var.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Açık dünya olayı doğru da öyle aman aman bir şey değil. Mafia oyunları gibi düşünün, açık dünya var ama görevden göreve gitmek için kullanıyorsunuz. Açık dünya yanlış hatırlamıyorsam Asylum dışındaki tüm oyunlarda var.
Çok teşekkür ederim. İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,621
Üyeler
164,536
Son üye
Aury
Top Bottom