H HYBX 80+ Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 160 Dahası Reaksiyon skoru 33 İsim PAUGL POGBA 14 Kasım 2021 #1 Seriye başlayacağım ama hangi filmden başlamam gerektiğini bilmiyorum hangi filmden hangi filme izleyeceğimi açıklayıcı şekilde yazarsanız memnun olurum
Seriye başlayacağım ama hangi filmden başlamam gerektiğini bilmiyorum hangi filmden hangi filme izleyeceğimi açıklayıcı şekilde yazarsanız memnun olurum
CemalM 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 35 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Cemal MEŞEOĞLU 14 Kasım 2021 #2 Batman Begins-Batman The Dark Knight ve son olarak The Dark Knight Rises
Alfha13 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2,751 14 Kasım 2021 #3 Çıkış tarihlerine göre; Eski seri: Batman Batman Returns Batman Forever Batman & Robin Dark Knight serisi: Batman Begins The Dark Knight The Dark Knight Rises
Çıkış tarihlerine göre; Eski seri: Batman Batman Returns Batman Forever Batman & Robin Dark Knight serisi: Batman Begins The Dark Knight The Dark Knight Rises
Omnissiah 80+ Bronze Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 1,012 15 Kasım 2021 #4 eski batmanları tavsiye etmem. Sadece ilk film izlenebilir. Belirli sıraya gerek yok. Ben direk dark knight izlemiştim ondan öncekini izlemedim bile.
eski batmanları tavsiye etmem. Sadece ilk film izlenebilir. Belirli sıraya gerek yok. Ben direk dark knight izlemiştim ondan öncekini izlemedim bile.