Batman' li birisi araniyor

Etobaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857
Merhabalar. Batman'li olan , orada oturan , yasamis biri varsa ulaşırsa sevinirim. Oraya tasinacak gibiyim elektronik ikinci el nereden alabilirim hangi ilçede oturmak mantikli vb. Bilgilendirmeye ihtiyacim var.

Facebook gruplarında bulursun Batmanlı birini. Taşınacağın şehirde mutluluklar
batman-arkham-knight_promo-2048x1152-ed2be22b3f24f446534b90b122ed560d.jpg

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Valla kral ozlellikle arkham night iyi ama bence arkham asylum baya balon bence christian balede çok abartıldı pattinsonun yavana atilmayacak bir oyunculuğu var.

Valla kral ozlellikle arkham night iyi ama bence arkham asylum baya balon bence christian balede çok abartıldı pattinsonun yavana atilmayacak bir oyunculuğu var.
Sen ne anlatıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar. Batman'li olan , orada oturan , yasamis biri varsa ulaşırsa sevinirim. Oraya tasinacak gibiyim elektronik ikinci el nereden alabilirim hangi ilçede oturmak mantikli vb. Bilgilendirmeye ihtiyacim var.
Facebookta bulursun daha çok.

Batman'da ikinci el elektronik sıfırdan pahalı.
Batman'da nezih mahalle'ler kültür,belde,Gültepe

İlçe demişsin pardon neden ilçe?
Merkezi tavsiye ederim

Batman'da ikinci el elektronik sıfırdan pahalı.
Batman'da nezih mahalle'ler kültür,belde,Gültepe

İlçe demişsin pardon neden ilçe?
Merkezi tavsiye ederim
Hocam öğretmen olarak atanicam. Ben de merkez isterim ama zor. İlçeleri hakkinda bilgi almak için yazdim

Sen ne anlatıyon

Facebookta bulursun daha çok.
Batmanli olan birini aradim yani absürt bir durum yok

Hasankeyf ve Beşiri merkeze yakın onlar olursa git gel yaparsın. En büyük ilçesi Kozluk oda yakın sayılır. Gercüş ve Sason biraz uzak.

Hasankeyf ve Beşiri merkeze yakın onlar olursa git gel yaparsın. En büyük ilçesi Kozluk oda yakın sayılır. Gercüş ve Sason biraz uzak.
Kozluk ve sasonda cok bosluk var hangisi daha iyidir. Hasankeyf güzel de okul yok acilan

Geri