Batman oyunlari indirimi ve danisma

Reaksiyon skoru
0
Merhaba epicdeki indirimler nedeniyle batman oyunlarını almak istiyorum daha önceden oynamadım bu seriler iyi mi oynanır mı başka serileri var diye biliyorum önerdiğiniz başka seri var mı birde ana oyun yazıyor ama yinede sormak istiyorum 3 de oyun ek paket veya dlc değil degilmi bilenler yardımcı olursa sevinirim

Ekler

• Screenshot_20251022_034035_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20251022_034035_Samsung Internet.webp
    180.3 KB · Hit: 32
Merhaba epicdeki indirimler nedeniyle batman oyunlarını almak istiyorum daha önceden oynamadım bu seriler iyi mi oynanır mı başka serileri var diye biliyorum önerdiğiniz başka seri var mı birde ana oyun yazıyor ama yinede sormak istiyorum 3 de oyun ek paket veya dlc değil degilmi bilenler yardımcı olursa sevinirim
Gotham Knights o kadar iyi değil alıp almamak sana kalmış. Sadece batman olan oyunlar baya güzel, tr de ki en fp oyunlar olabilirler düşünmeden al. Birde o efsane batman oyunlarını yapan stüdyonun yıllar sonra yeni oyunu çıktı, ama o kadar çok eleştiri aldı ki oyunu 70 dolardan satıyorlardı şuan 65 liraya alabiliyorsun. Zamanında amazon bedava verdi diye sevinmiştim şimdi kola parası oldu :D
Grafik için alınır, yapıştır oyna 65 tl sonuçta en kötü ne olabilir :D

1-) Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
2-) Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
3-) Batman: Arkham Knight

Rocksteady'nin yaptığı herkesin de satın aldığı üçleme bu. Oyun sıralaması da bu (eskiden yeniye doğru). Arkham Knight'ın Season Pass'i ayrı satılıyordu önceden artık yok demek ki. Deluxe versiyonu da yok. Hele bir oyna da DLC'leri sonra düşünürsün.

Bunların dışında Batman Arkham Origins var onun geliştiricisi farklı. Bir de Batman: Arkham Origins Blackgate var. O da 2d platform tarzında. İkisi de Epic'te yokmuş, Steam'de varlar. Bunları bitirdikten sonra hala canın Batman oynamak isterse sonra düşünürsün. Dediğim gibi herkesin kütüphanesinde olan üçleme bu. Bunları oyna yeter de artar diye düşünüyorum.

!!! Gotham Knights'ı alma !!!

Arkham asylum > arkham city > arkham knight, bu sırayla 3ünü de oynayabilirsiniz çok güzel oyunlar. Hatırladığım kadarıyla arkham knightta dlcler var ama onlar kötü direkt pas geçmenizi öneririm. Gotham knightsa yorum yapamam çünkü oynamadım. Bir de arkham origins oynayın o da çok iyi.

Brnim Epic Games'te esimde Gotham Knight harici var, 24 lira hiçbir şey. Değer

Asylum city knigh sırasıyla oyna gotham knighgs alma 3ü de müthiş oyunlar

Geri