Neler Yeni

🔥İndirim Battlefield 1 2.84 TL!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Aşağıya inince BestSeller satıcısını görebiliyorsunuz. Sağ yukarıdan ülke vesaire seçebileceğiniz menüde TL'yi seçtiğinizde ödeyeceğiniz miktarı görürsünüz.
Yorumlara bakıldığında güvenilir diyorlar. Kendi araştırmanızı yapıp alabilirsiniz. Benim gibi Amazon Prime Gaming'de BF1'i kaçırmışsanız iyi bir fırsat olabilir.
Oyun Origin platformu için satılıyor.

Güvenliğinizi arttırmak ve kesin sağlama almak için Papara Hayalet kart kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,253
İsim
Fatih
Burayı boşverin 8 TL'ye Amazon Prime alıp hem BF1 hem de BF5 alabilirsiniz. En azından bilindik bir yer.

Edit: BF1 kampanyası bitmiş. BF5 için 1 Eylül'e kadar süreniz var.

Son düzenleme:

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Aşağıya inince BestSeller satıcısını görebiliyorsunuz. Sağ yukarıdan ülke vesaire seçebileceğiniz menüde TL'yi seçtiğinizde ödeyeceğiniz miktarı görürsünüz.
Yorumlara bakıldığında güvenilir diyorlar. Kendi araştırmanızı yapıp alabilirsiniz. Benim gibi Amazon Prime Gaming'de BF1'i kaçırmışsanız iyi bir fırsat olabilir.
Oyun Origin platformu için satılıyor.

Güvenliğinizi arttırmak ve kesin sağlama almak için Papara Hayalet kart kullanmanızı tavsiye ediyorum.
amazon primeda hala ücretsiz. hemde bf5 ile beraber.

edit: bugün kalkmış herhalde. dün vardı. bu da oradan alıp satanlardandır muhtemelen.

UzunKing

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,035
İsim
Burak
Siteyi sorarsanız eğer, bu konumda açıkladım.

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bende 9.99 Euro ?

Top Bottom