bruhmrxcdf
80+
2016'da çıkmış bir oyun, internette çok hile var diyorlar, oyuncu sayısı hala yeterli mi ? Steamde 110 liram var 70 lirasını bf1’e vermeye değer mi ?
Fazlasıyla hak eder ki online bile çok uzun süre sıkılmadan oynayabilirsin arklarla ayrı bir keyifli oluyor.2016'da çıkmış bir oyun, internette çok hile var diyorlar, oyuncu sayısı hala yeterli mi ? Steamde 110 liram var 70 lirasını bf1’e vermeye değer mi ?
Değer. 50 saatim var ve hileyle 3-4 kez anca karşılaşmışımdır.2016'da çıkmış bir oyun, internette çok hile var diyorlar, oyuncu sayısı hala yeterli mi ? Steamde 110 liram var 70 lirasını bf1’e vermeye değer mi ?
Onlinenı nı oynayan kaldı mıOnline oyuncusu varsa kesinlikle değer hikaye moduda çok güzel kısa ama çok güzel
Bilmiyorum bende zaten varsa yazdım o yüzden bir şey diyememOnlinenı nı oynayan kaldı mı
Açık ara en iyi bıfı oyunu oynamayanı dövüyorlar.2016'da çıkmış bir oyun, internette çok hile var diyorlar, oyuncu sayısı hala yeterli mi ? Steamde 110 liram var 70 lirasını bf1’e vermeye değer mi ?
İndirim dönemleri dışında en çok oynanan bıfıOnlinenı nı oynayan kaldı mı
Ne bilim hocam 4 ayda 400 saat rocket league oynayınca kafa kalmadı bende dksnxAçık ara en iyi bıfı oyunu oynamayanı dövüyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İndirim dönemlerinde dışında en çok oynanan bıfı
Hocam alıp oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Oyunda 93 seviyeyim özellikle uçak kullanmakta çok iyiyim, havadan ölüm yağdırırken o verdiği haz mükemmel. Ayrıca oyunda çok aşırı hilede yok. Online da gayet oynanıyor sunucular boş değil.2016'da çıkmış bir oyun, internette çok hile var diyorlar, oyuncu sayısı hala yeterli mi ? Steamde 110 liram var 70 lirasını bf1’e vermeye değer mi ?
76 saatim var değer hocam bf5 den bile daha ii bana göre2016'da çıkmış bir oyun, internette çok hile var diyorlar, oyuncu sayısı hala yeterli mi ? Steamde 110 liram var 70 lirasını bf1’e vermeye değer mi ?
Fazlasıyla hak eder ki online bile çok uzun süre sıkılmadan oynayabilirsin arklarla ayrı bir keyifli oluyor.
Online oynayan bence pek kalmadı o yüzden bakmıyorum bayadır
Hocam alıp oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Oyunda 93 seviyeyim özellikle uçak kullanmakta çok iyiyim, havadan ölüm yağdırırken o verdiği haz mükemmel. Ayrıca oyunda çok aşırı hilede yok. Online da gayet oynanıyor sunucular boş değil.
Oynayan varsa eklesin 300 saatim var. 5 kişi toplanıp bi manga kurar takılırız76 saatim var değer hocam bf5 den bile daha ii bana göre
Hocam online oyuncu sayısı fazla hâlâ. 2 yıldır aralıksız oynuyorum hiçbir oyuncu azalması yok. İndirim dönemleri dışında en çok oynanan bfOnline oynayan bence pek kalmadı o yüzden bakmıyorum bayadır