Alınır tabi ki de. Parasının ederi bir oyun.Steamde 2.79 a düşmüş sizce alınır mı? yada epic gameste indirime girmesinimi bekliyim belki daha ucuz olur
Alınır tabi ki de. Parasının ederi bir oyun.
Farklı bir sorum daha var aldık indirdik arkadaşlarımla bir yazıda gördüm arkadaşımı yada beni bazen karşı takıma atabiliyormuş bu doğrumuAlınır ,epicde daha fazla düşer mi bilmiyom ama 100 tl civarı gayet iyi. Oyun oldukça aktif
Öyle bişey yokFarklı bir sorum daha var aldık indirdik arkadaşlarımla bir yazıda gördüm arkadaşımı yada beni bazen karşı takıma atabiliyormuş bu doğrumu
playstation store de 10 tl ama 100tl ye steamda alinir 100tl ye deger bir oyun oldugunu dusunuyorumSteamde 2.79 a düşmüş sizce alınır mı? yada epic gameste indirime girmesinimi bekliyim belki daha ucuz olur
Adamın PlayStationum var dememişplaystation store de 10 tl ama 100tl ye steamda alinir 100tl ye deger bir oyun oldugunu dusunuyorum
2 haftada 35 saat oynadım cok iyi oyunSteamde 2.79 a düşmüş sizce alınır mı? yada epic gameste indirime girmesinimi bekliyim belki daha ucuz olur
biliyorum sadece bilgilendirme olsun diye soyledimAdamın PlayStationum var dememiş