Neler Yeni

Battlefield 1 İndirimli Yer Varmı

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Hikayesi de güzel 2 defa bitirdim. Özellikle Gelibolu ve Arap kısmı çok iyiydi bence ama maalesef birinde Arap birinde de Avustralyalı olarak oynuyoruz. Gerçekte yaşamış kişilerin hayatını oynuyoruz. 1.dünya savaşı filmi gibi ara sahneler var. Online olarak da hiç sıkılmadan oynarsın. Sadece başta biraz silah az olabiliyor ama sonradan çok zevkli.
İndirdim ve sadece yarım saat göz atabilmiştim. Bu hafta sonu düşülsün o zaman oyuna.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Eliva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
HASAN YAVUZ
EA playi steamden alıcam değilmi ordan aldığım oyunlar kalıcı oluyormu peki
Ea play aylık ve yıllık alınabiliyor. İlk alıma özel yıllığı 160tl'ye geliyordu geçen aylarda hala o kampanyası devam ediyorsa çok iyi etmiyorsa da yıllığı 250tl. Geçen hafta bf1-bf5-bf4 indirime girdi ortalama hepsi 40tl falandı ama 3'ünü birden paket halinde alınca 102tl'ye geldi ben aldım hatta öyle bir kampanya denk getirsen oyunlar hep sende kalır. Bu arada ea play aylık 40tl ama xbox gamepass 40tl + yanında ea play 15tl'ye geliyordu paketin adı xbox gamepass ultimate sanırım ama steamde yok Microsoft Store'dan alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EA play alırsan oyunlar kalıcı olarak kalmıyor. Tamamen abonelik sistemi. Aylık aldıysan yenilemezsen Ay sonunda, yıllık alırsan yenilemezsen yıl sonunda oyunlar kalkar kütüphanenden.

Eliva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
HASAN YAVUZ
Game pass alınca verilen ea play geçerlimi steam üzerinden mi ea play almalıyız
Steam üzerinden sadece EA play alırsın 40tl. Ama Microsoft storedan Xbox gamepass ultimate alırsan 40+15tl den 55tl. Fiyattan emin değilim 45+15 falanda olabilir. Burada ki Xbox ya da Ea play oyunları steamde görünmez tamamen bağımsız iki platform gibi düşün ama online oynarken steamde ki adamla aynı oyuna girebilirsin. Sorunu tam anlamadım ama geçerlilik diye bir şey yok yani ister Steamden direkt 40tl ver ister xbox gamepass al yanına ea play koy 55-65tl ver. Xbox üzerinden gelen oyun steamde gözükmez ama.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Steam üzerinden sadece EA play alırsın 40tl. Ama Microsoft storedan Xbox gamepass ultimate alırsan 40+15tl den 55tl. Fiyattan emin değilim 45+15 falanda olabilir. Burada ki Xbox ya da Ea play oyunları steamde görünmez tamamen bağımsız iki platform gibi düşün ama online oynarken steamde ki adamla aynı oyuna girebilirsin. Sorunu tam anlamadım ama geçerlilik diye bir şey yok yani ister Steamden direkt 40tl ver ister xbox gamepass al yanına ea play koy 55-65tl ver. Xbox üzerinden gelen oyun steamde gözükmez ama.
Game pass sitesinde aylık game pass alana ea play hediye gibi bir şey vardı o hediye ea play steam da geçerli ise indirim için kullanılır mı diye düşündüm ama o Microsoft storede ise olmaz steamdan alalım kalıcı olsun

Eliva

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
HASAN YAVUZ
Game pass sitesinde aylık game pass alana ea play hediye gibi bir şey vardı o hediye ea play steam da geçerli ise indirim için kullanılır mı diye düşündüm ama o Microsoft storede ise olmaz steamdan alalım kalıcı olsun
Anlatmaya çalıştığım şey kalıcılık falan yok. Yani kalıcılıktan maksatın nedir? EA play üyeliğin bittiği anda oyunlar kütüphanenden kalkacak. Sadece oyunları veya EA playi tekrar edindiğinde oyun saatin ve mevcut kaydın devam edecek ki aynısı Gamepasste de var. Sadece bf1 falan oynayacaksan şu an steamde 33tl.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
Anlatmaya çalıştığım şey kalıcılık falan yok. Yani kalıcılıktan maksatın nedir? EA play üyeliğin bittiği anda oyunlar kütüphanenden kalkacak. Sadece oyunları veya EA playi tekrar edindiğinde oyun saatin ve mevcut kaydın devam edecek ki aynısı Gamepasste de var. Sadece bf1 falan oynayacaksan şu an steamde 33tl.
Anlatamadım ama ben anladım sıkıntı yok steam dan almaya karar verdim 😊 eaplay aylık üyelik olup alacağım 1 ay içinde indirimli ne gelirse alırım😊

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
381
İsim
Burak Ergül
1 aylık EA play al 40 TL. EA oyunlarına %10 indirim eklenecek. Bf1, bf4, jedi fallen Order beşer TL oluyor. 75tl kâr
merhaba ben steam da ea play üyeliği başlattım ama bf 1 30 küsür tl 5 tl ye düşmedi nasıl olacak iptal mi edeyim ea play aboneliği

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
merhaba ben steam da ea play üyeliği başlattım ama bf 1 30 küsür TL 5 TL ye düşmedi nasıl olacak iptal mi edeyim ea play aboneliği
İptal etsen bile o 1 aylık devam eder. İptal etmek sadece her ay tekrar tekrar ödeme yapmamasını sağlar. Sepete ekleyip dener misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,051
Üyeler
163,425
Son üye
tuvaletdelen335
Top Bottom