THEKINGBRAWL.exe
80+ Bronze
Bana lütfen yardım edin almak istiyorum.
Prime sahibi değilim para kesmez değil mi?Amazon prime sahibiyseniz bu linkten alabilirsiniz.
Prime Gaming | Discover, download, and play games
Enjoy games and more gaming extras every month with Amazon Prime.gaming.amazon.com
Ücretsiz olanSteam var Origin var, tam maksadınız ne?
Aldıktan sonra kart bilgilerinizi silin, çekse ne olacak zaten. 8 TL Alt tarafı.Prime sahibi değilim para kesmez değil mi?
Prime Satın Alın , İlk Başta 8 TL Keser , Aldıktan Sonra İade EdinPrime sahibi değilim para kesmez değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretsiz olan
prime al 1 aylık 8 lira prime hediyelerden origin hesabına gir orda kod veriyor giriceksinBana lütfen yardım edin almak istiyorum.
Deneme yok mu?Prime Satın Alın , İlk Başta 8 TL Keser , Aldıktan Sonra İade Edin
Para Vermeden Almış Olursunuz
İlk ay kesmiyor. 2. aya girince kesiyor. Yani 30 gün içinde iptal ederse herhangi bir ücret olmuyor.Prime Satın Alın , İlk Başta 8 TL Keser , Aldıktan Sonra İade Edin
Para Vermeden Almış Olursunuz
Evet 30 gün deneme süreniz vardır. 30 gün sonunda iptal etmezseniz 7.99 TL keser.Deneme yok mu?
'Steam'de Battlefield 1 kalıcı ücretsiz mi?' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/steamde-battlefield-1-kalici-uecretsiz-mi.419460/post-4205073Bana lütfen yardım edin almak istiyorum.
Bende Direk kesti parayı , alır almazİlk ay kesmiyor. 2. aya girince kesiyor. Yani 30 gün içinde iptal ederse herhangi bir ücret olmuyor.
Evet 30 gün deneme süreniz vardır. 30 gün sonunda iptal etmezseniz 7.99 TL keser.
Kart doğruluğunu kontrol etmek için para kesip iade edebiliyor. Prime üyeliğinize bakarsanız " 30 gün ücretsiz deneme , sonrasında 7,99 TL ücret " yazmaktadır.Bende Direk kesti parayı , alır almaz
Ama 2 TL kesti , Sonra Parayı İade Etti , Bende anlamadım
Prime İptal de etmedim