Ryzen 5 5600 - RTX 3080 - 32GB 3200MHz RAM kombinasyonum var. Battlefield 1 ve 5'de drop problemi yaşıyorum. 165FPS değerlerini görmeme rağmen, hikaye bölümlerinde haritanın anlık yüklemeleri esnasında fazla fps düşüşü yaşıyorum. Sürücüler güncel.
Öneri için teşekkür ederim. Dediğiniz gibi her iki oyun da D11'de daha performanslı çalışıyor.Diretcx 11 de mi açıyorsun 12 de mi ? 11 De açmayı dene istersen bende de aynı sıkıntı oluyordu öyle düzelttim.
Oyun içi konsol bölümüne RenderDevice.RenderAheadLimit 2 yazıp deneyin. Nvidia Kontrol Paneli'nden Dikey Senkrazyonu kapalı duruma getirin.Ryzen 5 5600 - RTX 3080 - 32GB 3200MHz RAM kombinasyonum var. Battlefield 1 ve 5'de drop problemi yaşıyorum. 165FPS değerlerini görmeme rağmen, hikaye bölümlerinde haritanın anlık yüklemeleri esnasında fazla fps düşüşü yaşıyorum. Sürücüler güncel.
Sıcaklıklar nasıl? İşlemci katili bu oyunlarRyzen 5 5600 - RTX 3080 - 32GB 3200MHz RAM kombinasyonum var. Battlefield 1 ve 5'de drop problemi yaşıyorum. 165FPS değerlerini görmeme rağmen, hikaye bölümlerinde haritanın anlık yüklemeleri esnasında fazla fps düşüşü yaşıyorum. Sürücüler güncel.
2K Ultra ayarlarda. İyi kötü bitirdim oyunu. Multiplayer tarafına bulaşmadım.Oyun içi konsol bölümüne RenderDevice.RenderAheadLimit 2 yazıp deneyin. Nvidia Kontrol Paneli'nden Dikey Senkrazyonu kapalı duruma getirin.
Birde hangi çözünürlükte oynuyorsunuz?
İşlemci ve ekran kartı 70'i geçmedi.Sıcaklıklar nasıl? İşlemci katili bu oyunlar
Bazı forumlarda D12 tarafında optimizasyon sıkıntılı demişler hem BF1 hem BF5 için. Sanırım 2042 için de durum aynı.Bende de aynı bu oyundalar da hele BF20242'de çözümü takip ediyorum.