(Lütfen yardım edin) Sürekli drop yiyorum.

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,396
Arkadaşlar FiveM, EA FC 24, Cyberpunk oynarken arada drop problemleri yaşıyorum.
Sistemim
Ryzen 5 5600
Asus Dual 3070
8x2 DDR4 3200mhz Ram
1 TB Kingston nvME ssd

Cinebench çoklu çekirdek 10609 puan 89 max derece
Cinebench tekli çekirdek 1461 puan 60.5 max derece
Furmark GPU test 11327 puan min 186 FPS max 190 FPS avg 189 70 derece max sıcaklık

Sizce bu sonuçlar normal mi? Sıcaklık dışında bu problemi oluşturabilecek sorun ne olabilir?

Son düzenleme:
Hocam stok soğutucu ile muhtemelen 85kerin üatüne çıkıyor sıcaklık. İşlemcide kendini kısıyor olabilir. Uygun bir kule tipi soğutucu alırsanız stabil çalışır işlemci. Muhtemelen anlık drop sıcaklıkdan kaynalanoyor olabilir.

Hocam aynı işlemci bende de var rx6600 la kullanıyorum işlemci 60 dereceyi geçmiyor yalniz deepcool le520 sıvı soğutma kullanıyorum bence soğutmayı ilk önce bir cozunuz daha sonra test yapınız stok fan cöp

Hocam stok soğutucu ile muhtemelen 85kerin üatüne çıkıyor sıcaklık. İşlemcide kendini kısıyor olabilir. Uygun bir kule tipi soğutucu alırsanız stabil çalışır işlemci. Muhtemelen anlık drop sıcaklıkdan kaynalanoyor olabilir.
Hocam umarım öyledir soğutucu aldığımda düzelmezse kafayı yerim.

Hocam aynı işlemci bende de var rx6600 la kullanıyorum işlemci 60 dereceyi geçmiyor yalniz deepcool le520 sıvı soğutma kullanıyorum bence soğutmayı ilk önce bir cozunuz daha sonra test yapınız stok fan cöp
deneyeceğim

Stok Soğutucu + U.V ile 5600 Kullanılabilir seviyede olabiliyordu diye hatırlıyorum ama tabii kule tipi alın kafanız rahatlasın.

Stok Soğutucu + U.V ile 5600 Kullanılabilir seviyede olabiliyordu diye hatırlıyorum ama tabii kule tipi alın kafanız rahatlasın.
Sıcaklık dışında bir sorun olma ihtimali var mı?

Sorun yok fps sabit olmadığı için öyle geliyordur bence

Sorun yok fps sabit olmadığı için öyle geliyordur bence
Hocam 40 FPS'e düşmesi normal değil bence. 150'lerden düşüyor. ETS 2 165 FPS sabitledim ona rağmen drop giriyor.

Ets 2 örnek gösterilecek bir oyun değil ki optimizasyonu rezalet hele Ultra+400 ölçeklemeyle oynuyorsanız o kart çok zor 165fps verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,897
Üyeler
189,343
Son üye
firsatshow
Geri