Ö.F.Ö
80+ Silver
Dahası
Bende oyun hala sıkıntılı düzgün oynayamıyorum fakat ona rağmen çok sevdiğim bi oyun fiyatı da aşırı uygun resmen bedava
online varmı bu 2042 deDelta force oynamaktansa bunu oynayın öbürü zula gibi gelir emin olun
Delta force oynamaktansa bunu oynayın öbürü zula gibi gelir emin olun
Bf 2142 var gençliğimin oyunu, o hepsinden iyiHacı bf 1 daha iyi
Bunun olayı online zaten sadece mponline varmı bu 2042 de
delta force oynamaya başlicam bunu almaktansa onu oynamak mantıklı gibiBunun olayı online zaten sadece mp
Çok doğru yarım saat tahammül edemedim utanmadan bir de birebir klonlamislar oyunu ses kasma desen yok, vuruş hissiyat desen Minecraft modlu buna bin basar, takım oyunu desen leş. Bf2042 300 saatim var bu fiyata bedava FPS seviyorsan, kalite olsun diyorsan bf oynaman şartDelta force oynamaktansa bunu oynayın öbürü zula gibi gelir emin olun
doğru kral. şans vermeyin demedim zaten şuan bf daha iyi ama adamlar gelişsin diye oynamam yani sonuç değişmiyor. beleş olarak on numara oyun.Battlefield 2042 çıkalı yıllar oldu ve tüm oyunların atası denecek kadar eski, oyun kendini yeni yeni toparladı, diğer kıyasladığın Delta Force ise şuan erken erişimde, adamların oyunu BF'ye kafa tutuyor. Elma ile armutu kıyaslıyorsun şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bf 2142 var gençliğimin oyunu, o hepsinden iyi
öyle cidden oyuna soğuk halimle çok rahat kesiyon bide adamları kitleside nf kdr hard değil yani.Çok doğru yarım saat tahammül edemedim utanmadan bir de birebir klonlamislar oyunu ses kasma desen yok, vuruş hissiyat desen Minecraft modlu buna bin basar, takım oyunu desen leş. Bf2042 300 saatim var bu fiyata bedava FPS seviyorsan, kalite olsun diyorsan bf oynaman şart
Çöp oyun mobili pc ye portlamışlardelta force oynamaya başlicam bunu almaktansa onu oynamak mantıklı gibi