Arkadaşlar 2026 yılına kadar xbox gamepass sahibiyim. Battlefield bütün serilerini aldım normalde. Sadece 2042 yok listemde. Epic indirimlerinde baya uyguna geliyor sizce alınır mı yoksa gamepass'de var zaten diyip almasam mı ? Ne önerirsiniz?
uzun saatler oynarım dersen al, oynamam dersen alma ama şahsen alır geçerdim oyun gayet güzel sarıyorArkadaşlar 2026 yılına kadar xbox gamepass sahibiyim. Battlefield bütün serilerini aldım normalde. Sadece 2042 yok listemde. Epic indirimlerinde baya uyguna geliyor sizce alınır mı yoksa gamepass'de var zaten diyip almasam mı ? Ne önerirsiniz?
iyi değil esli bfler kadar iyi bir mekaniği yokArkadaşlar 2026 yılına kadar xbox gamepass sahibiyim. Battlefield bütün serilerini aldım normalde. Sadece 2042 yok listemde. Epic indirimlerinde baya uyguna geliyor sizce alınır mı yoksa gamepass'de var zaten diyip almasam mı ? Ne önerirsiniz?
AlmaArkadaşlar 2026 yılına kadar xbox gamepass sahibiyim. Battlefield bütün serilerini aldım normalde. Sadece 2042 yok listemde. Epic indirimlerinde baya uyguna geliyor sizce alınır mı yoksa gamepass'de var zaten diyip almasam mı ? Ne önerirsiniz?
Gamepass de varsa ordan inidirip dene beğenirsen satın al. Ben şahsen beğendim.Arkadaşlar 2026 yılına kadar xbox gamepass sahibiyim. Battlefield bütün serilerini aldım normalde. Sadece 2042 yok listemde. Epic indirimlerinde baya uyguna geliyor sizce alınır mı yoksa gamepass'de var zaten diyip almasam mı ? Ne önerirsiniz?