Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Oyun nasıl şuan çoğu kişi çok kötü falan dedi hep
4 gündür aynı sıkıntı bendede var nasıl düzeldi?3 saattir her sıraya girdim. Hiçbir şekilde maç bulmuyor. 3 saat 3. Koskoca bir rezalet. 10 sene önce çıkmış olsa onda bile 3 saat çok ciddi bir sayı. Ne 64 kişilikte oyuncu var ne 128 kişilikte. Sıraya giriyorum takıma 1 2 kişi geliyor bazen 4 kişi oluyoruz diğer oyuncuları bekliyoruz ama 15-20 dakika bulamıyor diye takımdakilerde çıkıyor. 3 saattir maç yok. Gerçekten iğrenç ötesi bir durum. Birde girdiğim maçların en az %40 ı bot olmasına rağmen oyun bulmuyor. Cidden şoklar hayretler şaşkınlıklar içerisindeyim. 3 saattir resmen kapalı oyun.
Sırf şu arkadaşa cevap vermek için kayıt oldum. Ulan engel... misin sen? Adam yarım saattir diyorki maç bulamıyor bir sıkıntı var. Sende gelmiş 10 yaşında cocuk gibi "ehehe ben buluyorumki ehehe, bak bu sefer 2 sanıyede buldu hehehehe" Aynı sorun şuan bende de var. Dersinki bende şuan hızlıca buluyor, demek ki sende bir bug vs. oluşmuş teknik destek ekibine ulaş vs. Fakat gelmiş 10 yaşında cocuk gib "yooo oyun cok ıyı, hiçbir sorun yok, bak ben de giriyor ehehehehe" diyorsun ******* seni.Bak bu sefer daha kısa sürede oyun buldu. 2 saniyede. Sonra 10'dan geriye saydı. Şu an maçtayım.
Alıntıyı görüntüle
ben aşırı beğenerek oynuyorum tüm bf serilerini hep multi oynadım hepsinin de yeri ayrı ama bu da kıyak yani alınır kesinlikleOyun nasıl şuan çoğu kişi çok kötü falan dedi hep
3 saattir her sıraya girdim. Hiçbir şekilde maç bulmuyor. 3 saat 3. Koskoca bir rezalet. 10 sene önce çıkmış olsa onda bile 3 saat çok ciddi bir sayı. Ne 64 kişilikte oyuncu var ne 128 kişilikte. Sıraya giriyorum takıma 1 2 kişi geliyor bazen 4 kişi oluyoruz diğer oyuncuları bekliyoruz ama 15-20 dakika bulamıyor diye takımdakilerde çıkıyor. 3 saattir maç yok. Gerçekten iğrenç ötesi bir durum. Birde girdiğim maçların en az %40 ı bot olmasına rağmen oyun bulmuyor. Cidden şoklar hayretler şaşkınlıklar içerisindeyim. 3 saattir resmen kapalı oyun.
İmkanı yok bulmamasının 2042 de 800 küsür oynamam var hiç denk gelmedim, oyun arama filtrelerinde oynama yapmış olabilirsin3 saattir her sıraya girdim. Hiçbir şekilde maç bulmuyor. 3 saat 3. Koskoca bir rezalet. 10 sene önce çıkmış olsa onda bile 3 saat çok ciddi bir sayı. Ne 64 kişilikte oyuncu var ne 128 kişilikte. Sıraya giriyorum takıma 1 2 kişi geliyor bazen 4 kişi oluyoruz diğer oyuncuları bekliyoruz ama 15-20 dakika bulamıyor diye takımdakilerde çıkıyor. 3 saattir maç yok. Gerçekten iğrenç ötesi bir durum. Birde girdiğim maçların en az %40 ı bot olmasına rağmen oyun bulmuyor. Cidden şoklar hayretler şaşkınlıklar içerisindeyim. 3 saattir resmen kapalı oyun.
Aradan baya zaman geçmiş ama belki başkalarına da yardımcı olur.Crossplay özelliğiniz kapalı olduğu için oyun bulma konusunda sorun yaşıyorsunuz.Crossplay açıldığında oynadığınız platform dışında(PC den giriyorsanız Xbox daki adamla)eşleşebiliyorsunuz.3 saattir her sıraya girdim. Hiçbir şekilde maç bulmuyor. 3 saat 3. Koskoca bir rezalet. 10 sene önce çıkmış olsa onda bile 3 saat çok ciddi bir sayı. Ne 64 kişilikte oyuncu var ne 128 kişilikte. Sıraya giriyorum takıma 1 2 kişi geliyor bazen 4 kişi oluyoruz diğer oyuncuları bekliyoruz ama 15-20 dakika bulamıyor diye takımdakilerde çıkıyor. 3 saattir maç yok. Gerçekten iğrenç ötesi bir durum. Birde girdiğim maçların en az %40 ı bot olmasına rağmen oyun bulmuyor. Cidden şoklar hayretler şaşkınlıklar içerisindeyim. 3 saattir resmen kapalı oyun.