Neler Yeni

Battlefield 2042 Xbox Game Passe Geli̇yor !!

TİTAN.

80+ Platinum
Son çıkan haberlere göre Battlefield 2042
Xbox game pase ve ea gamese geliyor
Çıkışında büyük hüsran yaratan hile koruma sisteminin berbatlığı sunucu çökmeleri gibi durumlardan dolayı oyunu yeniden yükseltmek için böyle bir hamle yapıldığı söylentiler arasında

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Çıkışında büyük hüsran yaratan hile koruma sisteminin berbatlığı sunucu çökmeleri gibi durumlardan dolayı oyunu yeniden yükseltmek için böyle bir hamle yapıldığı söylentiler arasında
Şuan iyi sanırım. Oynayış falan iyi diye biliyorum son zamanlarda izlediğim kadarıyla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Abdulkadir
Mesela ben şimdi ea game üyeliği alsam 1 ay, bu oyunu alsam bu oyun bende sınırsızmı kalacak yoksa ea game üyeliğim bitince oyun damı gidecek

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,392
İsim
Emre Yılmaz
Mesela ben şimdi ea game üyeliği alsam 1 ay, bu oyunu alsam bu oyun bende sınırsızmı kalacak yoksa ea game üyeliğim bitince oyun damı gidecek
1 ay üyelik alırsan 1 ay senin olur.

Omerfk06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer
EA play de sanırım 10 saatlik deneme gelmiş ama EA play pro gerekiyor galiba online oynamak için

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,989
İsim
Oğuz Oğuz

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Halil Kutlar
Şuan ne kadar aylık ücreti

TİTAN.

80+ Platinum

abraxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Halil Kutlar
Kanka haberi yeni gördüm forumdada hiç denk gelmemiştim 😂 uyarı yemek istemem konuya bir şey yapmama gerek var mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka zamlanıcak haberin olsun
Knk bu Game pass olayına yabancıyım ben biraz PlayStation ve EA Games oyunlarını bana PC de oynatacak bir şey ise aydınlatın mala anlatır gibi 🙂

Knk bu Game pass olayına yabancıyım ben biraz PlayStation ve EA Games oyunlarını bana PC de oynatacak bir şey ise aydınlatın mala anlatır gibi 🙂
Yıllık 250 TL ancak o zaman deger benim için

TİTAN.

80+ Platinum

Yıllık 250 TL ancak o zaman deger benim için
Kanka bu bir servis oyunlara aylık ücret ediyorsun xbox game passte olanlara ama her oyun yok ea kendi ekosistimeni oluşturduğu için onunda bu şekilde işliyor

Cihangir

80+ Gold
şükür oynuyacam. indirimde 100 tl nin altına düşerse almayı düşünüyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,946
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom