Öneri Battlefield 3 mü Battlefield 4 mü?

BF3 mü BF4 mü?

• BF3

Oylar: 2 25.0%
  • BF4

Oylar: 6 75.0%

• Oy kullanan toplam üye
    8

admrc61

80+
Reaksiyon skoru
41
Merhaba arkadaşlar,

Malum evde durduğumuz bu günlerde 3-4 kişilik arkadaş grubum ile birlikte BF macerasına atılması istiyoruz. BF 4 ve 5 eski zaman savaşlar olmasından kaynaklı 3 ve 4 arasında kaldık biraz.
Sizce gerek oyun doluluğu, gerek oyun zevki ve kalitesi bakımından alınabilecek BF oyunu sizde BF3 mü yoksa BF4 mü? Deneyimlemiş arkadaşların bilgi vermesi çok işimize gelir açıkcası. :)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

BF4'ü çok daha fazla sevmişimdir. BF5'ten bile.

Merhaba arkadaşlar,

Malum evde durduğumuz bu günlerde 3-4 kişilik arkadaş grubum ile birlikte BF macerasına atılması istiyoruz. BF 4 ve 5 eski zaman savaşlar olmasından kaynaklı 3 ve 4 arasında kaldık biraz.
Sizce gerek oyun doluluğu, gerek oyun zevki ve kalitesi bakımından alınabilecek BF oyunu sizde BF3 mü yoksa BF4 mü? Deneyimlemiş arkadaşların bilgi vermesi çok işimize gelir açıkcası. :)

İki oyunu da oynamış biri olarak söylüyorum ikisi de çok güzel oyunlardır benim tercihim BF4'ü online oynamanızdır.

Seriyi baştan başlayıp sırasıyla gitmeniz.

BF4 daha güzel ama BF4'ten daha güzeli ise BF1. Benim görüşüm tabi.

Eğer sürekli oyun alabilecek bir durumda değilseniz COD serisine yönelmenizi veya BF 1 / BF 5 tarafını bir daha değerlendirmenizi tavsiye ederim. Hem BF 4 oynayan oyuncu sayısının giderek azalması hem de BF 4 Premium olarak ara sıra ücretsiz bir şekilde dağıtılması göz önüne alınınca şahsen ben tavsiye etmiyorum. Belki gelmiş geçmiş en iyi FPS oyunudur ancak artık eskidi ve kimi zaman 500 aktif oyuncuyu bile geçemiyor.

Merhaba arkadaşlar,

BF3'ün hikayesi ne yazık ki kısa ama çok etkilendiğimi söylebilirim. BF4'ün ise Online tarafında arkadaşlarınızla takım halinde oynayabilirseniz çok iyi olur. Sonraki çıkan battlefield serileri ne yazık ki bu ikili kadar etkilemiyor.

Geri