Battlefield 4 Steam de Açılmıyor

Matilolga

80+
Reaksiyon skoru
19
Merhaba arkadaşlar yarım saat öncesine kadar oynayabiliyordum fakat Legacy Operation Dlc'sini indirdikten sonra oyuna girememeye başladım yardımcı olur musunuz?

Hata mı veriyor? Hata veriyorsa ssini atar mısın. Ayrıca steamden değilde sitesinden girilmiyor mu oyuna?

Hata vermiyor oyun başlatılıyor yazıs geliyor 1 saniye sonra gidiyor ve başka hiçbir şey olmuyor.
BF3'e sitesinden giriliyor diye biliyorum.
Bf4'de siteden giriliyor artık. Eskiden oyun içindendi fakat saçmalık yapıp siteye taşıdılar onu da. Siteden dener misiniz?

Bf4'de siteden giriliyor artık. Eskiden oyun içindendi fakat saçmalık yapıp siteye taşıdılar onu da. Siteden dener misiniz?
Hocam daha dün girdim site'den girilmiyor bf4'e

Siteden girmeye çalıştığımda "Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin." bu sorunu alıyorum bütün serverlarda.

Allah Allah originden mi girdin? Ben siteye taşıdıkar diye oyunu bıraktım :D yine düzelttiler mi acaba.
Hocam ben bi kod falan girmiştim artık normal giriyor bi ara siteden giriyordu. artık normal giriyor

Siteden girmeye çalıştığımda "Could not start, please verify that you have the latest version and can start the game from Origin." bu sorunu alıyorum bütün serverlarda.
https://answers.ea.com/t5/Battlefie...-please-verify-that-you-have-the/td-p/5550398 böyle bir şey buldum işinize yarayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve işin ilginç tarafı şu origine de giremiyorum uygulaması açılmıyor.
Çok fazla tıkladıysanız sorun oluşmuş olabilir görev yöneticisinden kapatıp tekrar girmeyi deneyin.

Oyunun güncellemesi falan var mı dicemde o oyunun ne güncellemesi olucak kaç yıllık oyun. Sil yükle desemde olmaz. Valla bilgim yok hocam ya.
Hocam ben bi kod falan girmiştim artık normal giriyor bi ara siteden giriyordu. artık normal giriyor
O zaman geri yüklim ben onu. Bf3ü sırf siteden giriliyor diye oynamaya canım istemiyordu 4 ü de öyle yaptılar diye bırakmıştım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,097
Üyeler
173,931
Son üye
sahinergun
Geri