Battlefield 3 siteden giriyor bir de sistem'de yer az diye sildim şuan var belki indiririm (battlefield 4'ü indirirseniz bi helikopter gezisi yaparızOyunun güncellemesi falan var mı dicemde o oyunun ne güncellemesi olucak kaç yıllık oyun. Sil yükle desemde olmaz. Valla bilgim yok hocam ya.
O zaman geri yüklim ben onu. Bf3ü sırf siteden giriliyor diye oynamaya canım istemiyordu 4 ü de öyle yaptılar diye bırakmıştım![]()
Ben 3ü daha çok seviyorum yaBattlefield 3 siteden giriyor bir de sistem'de yer az diye sildim şuan var belki indiririm (battlefield 4'ü indirirseniz bi helikopter gezisi yaparız)
Ben 3'ü de seviyorum ilk başta pek sevmemiştim ancak oynaya oynaya baya sevmeye başlamıştım sonra sildim belki indiririm bf4 ilk satın aldığım oyun ondan ben de ayrı bir yeri var.Ben 3ü daha çok seviyorum yaBende nostaljik bir yeri var. Fakat 4'de taş gibi oyundur çok severim.
Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açtım ve bir şekilde oyuna girebildim teşekkürler yardımlarınız için.https://answers.ea.com/t5/Battlefie...-please-verify-that-you-have-the/td-p/5550398 böyle bir şey buldum işinize yarayabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok fazla tıkladıysanız sorun oluşmuş olabilir görev yöneticisinden kapatıp tekrar girmeyi deneyin.
3 ün böyle ayrı bi havası var ya. Bf4ün en sevmediğim şeyi çok karanlık bir havası var böyle genel olarak karanlık koyu temalar yüklemişler oyunaBen 3'ü de seviyorum ilk başta pek sevmemiştim ancak oynaya oynaya baya sevmeye başlamıştım sonra sildim belki indiririm bf4 ilk satın aldığım oyun ondan ben de ayrı bir yeri var.![]()
Sizede çok teşekkür ederim, iyi akşamlar ikinize de.Oyunun güncellemesi falan var mı dicemde o oyunun ne güncellemesi olucak kaç yıllık oyun. Sil yükle desemde olmaz. Valla bilgim yok hocam ya.
O zaman geri yüklim ben onu. Bf3ü sırf siteden giriliyor diye oynamaya canım istemiyordu 4 ü de öyle yaptılar diye bırakmıştım![]()
rica ederiz.Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açtım ve bir şekilde oyuna girebildim teşekkürler yardımlarınız için.