Oynanış olarak da daha iyi.ne olarak daha iyi grafik vs mi yoksa oynanış mı bf1 için oynanış biraz ağır diyorlar
İkisini de oynadım. Ben olsam 5'i alırdım ancak 1 de kötü değil.hangisini almalıyım
Dostum online tarafı açısından bf5 almanı tavsiye ederim.reisim hangisini alsam sarar
Söylediğim gibi ben 5'te daha çok zevk aldım ancak kişiden kişiye değişebilir. Youtube'dan karşılaştırmalara bakabilirsin.reisim hangisini alsam sarar
valla reis ben online oyunlarıda hikayeli oyunlarıda severim ikiside varsa okeyım benSöylediğim gibi ben 5'te daha çok zevk aldım ancak kişiden kişiye değişebilir. Youtube'dan karşılaştırmalara bakabilirsin.
onlinede hikayelide severim benDostum online tarafı açısından bf5 almanı tavsiye ederim.
Hikaye açısından 1 daha etkileyici. Ancak iki oyun da daha çok online ağırlıklı oynanıyor çünkü aşırı uzun bir hikayeye sahip değiller. Dolayısıyla Battlefield 5 bence daha iyi bir seçim olur.valla reis ben online oyunlarıda hikayeli oyunlarıda severim ikiside varsa okeyım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlinede hikayelide severim ben
sağolasın reis 5 alacağımHikaye açısından 1 daha etkileyici. Ancak iki oyun da daha çok online ağırlıklı oynanıyor çünkü aşırı uzun bir hikayeye sahip değiller. Dolayısıyla Battlefield 5 bence daha iyi bir seçim olur.