Battlefield 5 güzel mi?

Forever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Battlefield 5 almak istiyorum. Parasını hakediyor mu? Ayrıca bu oyuna benzer güzel oyunlar önerir misiniz?

Para verme derim online için alınacak oyun hikeye diye bir şey oyunda adam gibi

BattleField 1 > BattleField 5, Net.

BF V'de 'Savaş Hikayeleri' diye çıkarttıkları bir kaç bölümden oluşan single player bölümü var. Multiplayer için parasını hak ediyor.

sanırsam ea games'te vardı oyuna para vermene gerek yok 30 TL'ye oynayabilirsin bir araştır istersen EA Play'i Steam üzerinden.

Battlefield 5 almak istiyorum. Parasını hakediyor mu? Ayrıca bu oyuna benzer güzel oyunlar önerir misiniz?
ben de almak istiyorum, hikaye olarak bf1i bitirdim bunu da bitirme niyetim var. ea play gamepasse gelince alıp 1 haftada bitiririm. sana da tavsiyem bu yönde

Battlefield alıcaksan zaten online için alabilirsin. 5 in çok güzel silah dinamikleri olsada dengesiz bir oyun sadece bir iki silah oynanıyor ve taşıyor. Onun yerine 1 i almanı öneririm. Atmosferi ve dinamikleri daha güzel bir oyun. İçine girdikten sonra çıkamıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim tercihim 1 yönünde olurdu. Zaten artık iki oyununda güncelleme desteği bitti yani güncel diye 5 i almanı tavsiye etmem. Ayrıca iki oyunda da p2w var hafiften haberin olsun.

Geri