The Semih
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,586
Twitch de saatlerce drop düşürmek istemeyenler için, Kinguin de 14TL ye satılıyor key az önce satın aldım test için aktif oldu EA APP de.
Nasıl ya bana otomatik gelmiş hocam steamdenDropdan düşen keyleri satıyorlar, birkaç günlük açık beta için, normalde saatlerce izlemen gerekiyor düşmesi için.
Ben aldım vallahi bir sıkıntı olmadı bilmiyorum sonradan fixleme yapmadılarsa olması lazım ama zaten yıllardır aktif olan bir şey bu yani bir anda fix yapmazlar diye düşünüyorumBu yöntemle hala alabilenler var mı ? Ben denediğimde her seferinde kart bilgileri onaylanamadı hatası alıyorum ödemeye geçemiyorum. Farklı kartlarla da denedim hepsinin uluslar arası online ödeme izinleri vs var fakat hep aynı hatayı alıyorum.
7 Ağustos kral ben de aldımBen kodu satın aldım aktif ettim tahmini ne zaman oynayabilirim acaba
bir problem yaşadınız mı?Ben kodu satın aldım aktif ettim tahmini ne zaman oynayabilirim acaba
Beta key bu ana oyun değilbir problem yaşadınız mı?
kinguin güvenilir mi?Beta key bu ana oyun değilBoşuna konu hortladı.
Kinguin sağlamdır.kinguin güvenilir mi?
Herhangi bir DC nitro veya Steam key alışverişi yaptinizz miKinguin sağlamdır.
Key alırken bölge kısıtlamalarına dikkat et. Yıllar önce alışveriş yaptığım bir sitedir.Herhangi bir DC nitro veya Steam key alışverişi yaptinizz mi