Yardım Battlefield 6 CPU ms çok yüksek oynanmıyor

rangerpd

80+
Reaksiyon skoru
65
işlemcim ryzen 5 5600 ekran kartı rx 6700 xt ram 16gb normal şartlarda oyunun önerilen sistem gereksinimlerini tam karşılıyor ama hangi ayarları denersem deneyeyim oyunda acayip bir lag var fps konusunda bi sıkıntı yaşamıyorum ama lagdan oynanmıyor oyun cpu kullanımı da %100 sabit hiç düşmüyor ne 95 ne 90 nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz daha önce yaşayan falan varsa

işlemcim ryzen 5 5600 ekran kartı rx 6700 xt ram 16gb normal şartlarda oyunun önerilen sistem gereksinimlerini tam karşılıyor ama hangi ayarları denersem deneyeyim oyunda acayip bir lag var fps konusunda bi sıkıntı yaşamıyorum ama lagdan oynanmıyor oyun cpu kullanımı da %100 sabit hiç düşmüyor ne 95 ne 90 nasıl çözebilirim yardımcı olur musunuz daha önce yaşayan falan varsa
Resolution scale ayarını düşür onu 100 den aşağıya düşür.
işlemci soğutucun ne?

Resolution scale ayarını düşür onu 100 den aşağıya düşür.
işlemci soğutucun ne?
phantom spirit var 65ten yukarı çıkmıyor işlemci ısıyla ilgili sorun yok takip ettim

6600 xt ve 5600x ile 2k da oynuyorum orta low ayarlarda 70 civarı fps veriyor benimde cpu kullanımı filan 99 larda geziyor ama bi lag görmedim

oyun hem cpu hem gpu dan besleniyor o yüzden normal kullanımı ama lag oluyorsa ayarlarla alakalıdır ya da internetin kötü.

oyun hem cpu hem gpu dan besleniyor o yüzden normal kullanımı ama lag oluyorsa ayarlarla alakalıdır ya da internetin kötü.
aynı evde bi pc daha var 7800x3dli internetle alakalı olsa onda da olurdu onda yağ gibi oynuyorum valla çözemedim gitti yordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

6600 xt ve 5600x ile 2k da oynuyorum orta low ayarlarda 70 civarı fps veriyor benimde cpu kullanımı filan 99 larda geziyor ama bi lag görmedim
6600 ve 5600 ile oynayanlar da gördüm valla çözemedim gitti her şey en düşükte yüksekte fark etmiyor fps okey ama oyunda rubberbanding denen mevzuyu yaşıyorum çözemedim bi türlü

6600 ve 5600 ile oynayanlar da gördüm valla çözemedim gitti her şey en düşükte yüksekte fark etmiyor fps okey ama oyunda rubberbanding denen mevzuyu yaşıyorum çözemedim bi türlü
Grafik ayarlarını atar mısın bakalım bir. Her şeyi lowa al şu resolution scale ayarını düşür. AMD anti lagı kapat açıksa.

Grafik ayarlarını atar mısın bakalım bir. Her şeyi lowa al şu resolution scale ayarını düşür. AMD anti lagı kapat açıksa.
yeni gördüm şuan çözdüm gibi ayarları atayım bak bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekler

• Battlefield 6_2025.10.17-18.50.webp
    Battlefield 6_2025.10.17-18.50.webp
    142.3 KB · Hit: 6
  • Battlefield 6_2025.10.17-18.51.webp
    Battlefield 6_2025.10.17-18.51.webp
    145 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Anti alasingi OFF yap AMD FSR , Future frame, anti lag hepsini kapat. Fixed Resolution Scale 90 yap bakalım nasıl oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,144
Üyeler
183,390
Son üye
dnjsjdsjj
Geri