BF1 çanakkale falan çok ilgimi çekti zaten oyunlar sanırım 5 saatte falan bitiyormuş varken hepsini oynayayım diyorumsırası yok bağlantı da yok ayrıca bf ler hikaye için oynanmaz. Multi odaklı oyun bf ler
Bir girip bak yine de. Ben bf1 hikayesini oynarken ordan oraya koşup bot vurmaktan başka bişi yapmadım. Online ını çok severim amaBF1 çanakkale falan çok ilgimi çekti zaten oyunlar sanırım 5 saatte falan bitiyormuş varken hepsini oynayayım diyorum
1'e bakarım seversem hepsini oynarım sevmezsem bırakırım o zaman. Teşekkür ederim.Bir girip bak yine de. Ben bf1 hikayesini oynarken ordan oraya koşup bot vurmaktan başka bişi yapmadım. Online ını çok severim ama
Hepsi birbirinden farklı ama bence tarihsel sıralama (oyun içi hikayeye göre);Alıntıyı görüntüle
Normal 1,3,4,5 diye mi gideceğim? 2042 tek online ben hikaye modu oynamak istiyorum sadece. Hikayeler birbirleri ile bağlantılı mı?
Çöp hikayeler mi???? d-dostum 1 ve 5 i oynamadın mı??Her biri eşsiz çöp hikayelere sahip birbirinden bağımsız ilerleyen seri battlefield. Online'ı güzeldir ama.
Kötü maalesefÇöp hikayeler mi???? d-dostum 1 ve 5 i oynamadın mı??
Nasıl yawwKötü maalesef