Battlefield oyunları hangi sırayla oynanır

omerdgn42

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
261
1731953438644.png

Normal 1,3,4,5 diye mi gideceğim? 2042 tek online ben hikaye modu oynamak istiyorum sadece. Hikayeler birbirleri ile bağlantılı mı?

sırası yok bağlantı da yok ayrıca bf ler hikaye için oynanmaz. Multi odaklı oyun bf ler

sırası yok bağlantı da yok ayrıca bf ler hikaye için oynanmaz. Multi odaklı oyun bf ler
BF1 çanakkale falan çok ilgimi çekti zaten oyunlar sanırım 5 saatte falan bitiyormuş varken hepsini oynayayım diyorum

BF1 çanakkale falan çok ilgimi çekti zaten oyunlar sanırım 5 saatte falan bitiyormuş varken hepsini oynayayım diyorum
Bir girip bak yine de. Ben bf1 hikayesini oynarken ordan oraya koşup bot vurmaktan başka bişi yapmadım. Online ını çok severim ama

Bir girip bak yine de. Ben bf1 hikayesini oynarken ordan oraya koşup bot vurmaktan başka bişi yapmadım. Online ını çok severim ama
1'e bakarım seversem hepsini oynarım sevmezsem bırakırım o zaman. Teşekkür ederim.

Bence çıkış sırasına göre oyna, güncel oyun oynadıktan sonra eski oyunu oynamaktan zevk almayabilirsin

Sırası yok online odaklı oyunlar bf1 güzeldi gerçekten

Her biri eşsiz çöp hikayelere sahip birbirinden bağımsız ilerleyen seri battlefield. Online'ı güzeldir ama.

şuan ben 1 ve 2042 yı onlıne odaklı oynuyorum ama cok nadır gıererım 1 ın atmosferı daha ıyı ama 2042 daha modern

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,759
Üyeler
174,920
Son üye
Furkanaaky
Geri