Neler Yeni

Baydin.coo dan ayakkabı alacağım. Ayakkabı önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
Merhabalar foruma yeni katıldım artık bundan sonra aranızdayım :) Sayfayı geçen hafta arkadaşımla birlikte bulduk. Güzel modelleri var hali yakında okulda vs giyeriz diye birlikte alalım dedik de dolandırıcı mı değil mi bilemediğimiz için ilk kendisi sipariş verdi. kargosu bu cuma geldi ve beraber almadığımıza oldukça pişmanım dostlar. Beklemeye hiç gelemeyen birisiyim ve şimdiden sabırsızlanmaya başladım. Lakin sorum şu hala hangi ayakkabıyı alacağıma karar veremedim. Arkadaş panda almıştı ben air force veya court vision düşünüyorum. Bütçem maks 900. Önerebileceğiniz herhangi model var mı sizlere sormak istedim. Okuyan herkese çok teşekkür ediyorum 🥹
bahsi geçen sayfa linki

baykemal

80+ Bronze
Düşündüğünüz ayakkabıları fiyatlandırma hatası olmadığı sürece bu fiyata alamazsınız. Alacağınız ayakkabı %100 ihtimal çakma, sahte olur. Sayfa güvenilirliği hakkında fikrim yok. Şikayervar'a bakabilirsiniz. https://www.sikayetvar.com/baydincoo

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
kalitesine bağlı olmak üzere artık bu tür çakma ayakkabılar bu paralara satılıyor ama onlar neredeyse orjinale yakın kalitede oluyorlar fakat bu sitenin kalitesini bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kalitesine bağlı olmak üzere artık bu tür çakma ayakkabılar bu paralara satılıyor ama onlar neredeyse orjinale yakın kalitede oluyorlar fakat bu sitenin kalitesini bilemiyorum
Orijinal fiyatları 4-5k ya dayanmışken maalesef yurtdışı kaliteden almaktan başka çare kalmıyor. Kalitesinden yana bir sorun yok olduğunu arkadaşımın pandasından anladım pazar mallarıyla kıyaslanmayacak derecede fark var. Tabii ki orijinalle aynı her şeyi bir kesinlikle orijinal demiyorum sayfanında böyle bir iddiası yok ama ortalama 1200-1300₺ bandında satılan modelleri 800-900₺ satmaları ve kalitesinin iyi olması mucize bence
Düşündüğünüz ayakkabıları fiyatlandırma hatası olmadığı sürece bu fiyata alamazsınız. Alacağınız ayakkabı %100 ihtimal çakma, sahte olur. Sayfa güvenilirliği hakkında fikrim yok. Şikayervar'a bakabilirsiniz. https://www.sikayetvar.com/baydincoo
yok hayır zaten orijinal diye bir iddiaları yok. Şikayetvardaki oran da çok açık gelmedi bana. Zaten yarısına yakını kargom nerede kaldı gibi şikayetlerden oluşuyor. bahsi geçen instagram sayfalarının şikayetvardaki konu/çözüm oranı 1/50 neredeyse..

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
kanka baydin.coo dan yana bir sorun yaşamazsın zaten arkadaşın ilk almış anladığım kadarıyla görmüşsündür kendi gözünle de . aynı şekil bende daha öncesinde reklamları ile beynimin içine işleyen ''Türkiyenin ilk ve en büyük online sneakers mağazası...(!)'' dan alışveriş yaptım da böyle rezalet bir sistem görmedim. Baydini yaklaşık 4-5 aydır takip ediyorum ve alıveriş yapıyorum ürünleri cidden sağlam iyi. Hatta kendi aldığım bazı modellerden sana önerebilirim
Air force white link
dunk grey fog link

Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinal fiyatları 4-5k ya dayanmışken maalesef yurtdışı kaliteden almaktan başka çare kalmıyor. Kalitesinden yana bir sorun yok olduğunu arkadaşımın pandasından anladım pazar mallarıyla kıyaslanmayacak derecede fark var. Tabii ki orijinalle aynı her şeyi bir kesinlikle orijinal demiyorum sayfanında böyle bir iddiası yok ama ortalama 1200-1300₺ bandında satılan modelleri 800-900₺ satmaları ve kalitesinin iyi olması mucize bence

yok hayır zaten orijinal diye bir iddiaları yok. Şikayetvardaki oran da çok açık gelmedi bana. Zaten yarısına yakını kargom nerede kaldı gibi şikayetlerden oluşuyor. bahsi geçen instagram sayfalarının şikayetvardaki konu/çözüm oranı 1/50 neredeyse..
koskoca nike'ın şikyatetvar da ki puanı 1.3 şimdi farkettim :D

Top Bottom