Neler Yeni

Bayramda kargo çalışıyor mu?

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Muhammed emin efe
Hala kargo dağıtıma çıkmadı gözüküyor acaba çıktı da sistemde gözükmüyor olabilir mi? yoksa yarın mı gelecektir
Bazen bende oluyor dağıtıma çıktığı halde bildirim gelmiyor veya bayram sonrası yoğunluk nedeni ile olabilir.

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
Bazen bende oluyor dağıtıma çıktığı halde bildirim gelmiyor veya bayram sonrası yoğunluk nedeni ile olabilir.
hocam yani bugün gelebilir mi? belki de gelmiştir komşuya gidecekti kargo evde kimse olmadığı için

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
ben cumartesi günü mauspad aldım geldi bügün trendyoldan aldım ama sinerjii bilmiyorum
sinerji dün kargoya verdi (bayramda kargo şirketi çalışmıyordu çünkü normal yani) bugün sabah kendi ilçemin şubesine gelmişti. Bugün gelir diye bekliyordum ancak kargo dağıtıma çıktı olarak gözükmüyor

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
XXXX
sinerji dün kargoya verdi (bayramda kargo şirketi çalışmıyordu çünkü normal yani) bugün sabah kendi ilçemin şubesine gelmişti. Bugün gelir diye bekliyordum ancak kargo dağıtıma çıktı olarak gözükmüyor
şübeyi arayıp sorabilirsin dağıtıma ne zaman cıkacağını

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Heath Ledger
yarın çıkacakmış şaşırtmadı

Son kez yazıyorum. 1 saat önce şubeye telefon ettim daha yeni geldi şubeye o yüzden yarın dağıtıma çıkar dedi. ben de sistemde sabah size ulaştığı yazıyor dedim. birkaç bahane sundu hemen. Her neyse şimdi mesaj geldi kargom teslim edilmiş. Sürat kargo çok değişik bir firma

Top Bottom