Neler Yeni

Bazı Çalışmayan Flexy Silver Sistemler Hakkında

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'ın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.

Sonuç; İnce Hesap tamir tadilat yapmayacak ve bu durumla karşılaşan kişilere direkt değişim yapacaklarını bana bildirdiler bu söz bana genel müdürlerinden verilmiştir. Bilginize

Son düzenleme:

Hikoreis

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,905
İsim
Onur Ğ
Şanssızlık. İlki değişim var.

Vulks

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Değişim yapmaları iyi .

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'a anakartın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.

Sonuç; İnce Hesap tamir tadilat yapmayacak ve bu durumla karşılaşan kişilere direkt değişim yapacaklarını bana bildirdiler bu söz bana genel müdürlerinden verilmiştir. Bilginize
İyi bari en azından mağdur kalmayacaklar umarım, satışı yaptıktan sonra başınızdan savmadığınız için teşekkür ediyorum.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar durumunuzu gördüm ve incehesap ile konuyu uzunca konuştuk akabinde 1000 üstünde olan siparişten 20 adet aynı sizin bahsettiğiniz gibi "sistemin hiç çalışmaması" hakkında geri dönüş gelmiş durumu iyice araştırınca 12CM soğutucunun kargo taşımasında kargocunun taşıma tarzına göre B450M S2H'a anakartın soket kısmını esnetip sokette arıza yaptığını farkettik. Gigabyte B450M S2H'ın PCB'si belliki zayıf tutulmuş yada kargocu at tut tarzı bir taşıma yapıyor.

Şansızlık fakat İnce Hesap adamlığı. :cool:

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Emre Ortamevzi
Şu stokları bir düzeltsinler önce

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH

Kargocu kutulara aduketa cekmis herhalde abdullah abi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Geri dönüş yapılması iyi oldu umarım sorun yaşayanlar bu gönderiyi görür.

Top Bottom