Raporu götürmeyi sakın unutma raporun varsa problem olmaz6.sınıfım bazı sınavlara girmedim ama raporum vardı hastaydım sıkıntı olurmu cuma gününe kadar raporum var ve 9 tün de tatil var sıkıntı olurmu
girmediğin sınavların hepsini cuma günü yapabilirler hazırlıklı ol onadaRaporu götürmeyi sakın unutma raporun varsa problem olmaz
tatile girmeden hemen sınavlarını ol yoksa girilmedi olarak sonuclanabilir6.sınıfım bazı sınavlara girmedim ama raporum vardı hastaydım sıkıntı olurmu cuma gününe kadar raporum var ve 9 tün de tatil var sıkıntı olurmu
rapor varsa telafi sınavı tarzı bir şey yaparlar6.sınıfım bazı sınavlara girmedim ama raporum vardı hastaydım sıkıntı olurmu cuma gününe kadar raporum var ve 9 tün de tatil var sıkıntı olurmu
siniftaki bi cocuk tatildwen sonra tarih yazilisina girecektatile girmeden hemen sınavlarını ol yoksa girilmedi olarak sonuclanabilir
lisede öyle yani hocalar öyle diyodu belki kandırıyo bilmiyom
he sen bu hafta full raporlusun zaten okula gitmemek icinsiniftaki bi cocuk tatildwen sonra tarih yazilisina girecek
sırf şununla uğraşmajak için dün çıkık dirsekle 2 ders bekleyip sınava girip öyle hastaneye gittim6.sınıfım bazı sınavlara girmedim ama raporum vardı hastaydım sıkıntı olurmu cuma gününe kadar raporum var ve 9 tün de tatil var sıkıntı olurmu